Холивудският актьор Матю Макконъхи съобщи, че той и семейството му

...
Холивудският актьор Матю Макконъхи съобщи, че той и семейството му
Коментари Харесай

Матю Макконъхи осигурява самолет за спешна помощ опожарения остров Мауи

Холивудският артист Матю Макконъхи заяви, че той и фамилията му финансират аероплан за незабавна помощ, който да достави артикули от първа нужда на Мауи на фона на смъртоносните горски пожари, обхванали хавайския остров, написа " Hollywood Reporter ".

Във видео, споделено на страниците на носителят на " Оскар " и брачната половинка му Камила Алвес Макконъхи в Instagram, той и синът му Леви споделят, че са си партнирали с организацията " Baby2Baby ", с цел да финансират аероплан, " цялостен със стотици хиляди спомагателни незабавни доставки за неотложно подкрепяне на децата и фамилии на Мауи ".

" Благодарни сме, че можем да помогнем за обезпечаването на тези жизненоважни доставки за деца и фамилии, които се нуждаят от тях ", гласи надпис, съпътстващ обявата.

Във видеото артистът изяснява също по какъв начин " Baby2Baby " работи в съдействие с разнообразни организации на острова, с цел да се дефинира от какво се нуждаят засегнатите от бедствието хора сега.

От организацията оповестиха, че други известни персони, измежду които Кери Уошингтън, Оливия Уайлд, Зоуи Дешанел, Джена Дюан, Киара, Меган Трейнър, Ким Кардашиян, също са засвидетелствали в обществените медии поддръжката си активността ѝ за подкрепяне на потърпевшите поданици.

Миналата седмица пожар, подхранван от сухото лято и мощните ветрове от преминаващ вихър, обхвана историческия град Лахайна на остров Мауи, напомня Българска телеграфна агенция. Това е най-смъртоносният горски пожар в Съединени американски щати от повече от век. Броят на жертвите към този момент е над 100, само че се чака той да се усили, защото екипите не престават да претърсват региона.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР