Холивудският актьор Брад Пит бе засечен в първите дни на

...
Холивудският актьор Брад Пит бе засечен в първите дни на
Коментари Харесай

Брад Пит и новата му любовница лъснаха на пикантни снимки

Холивудският артист Брад Пит бе засечен в първите дни на нова година в компанията на Инес  де Рамон в топъл курорт. Стана ясно, че двамата  са посрещнали 2023 г дружно и на другия ден бяха хванати от папараци.

59-годишният  Брад и 29-годишната му половинка избраха да посрещнат новата годна в Кабо Сан Лукас, мексикански курорт. Новата световна двойка бе засечена да разпуска на борда на яхта.



Пит  бе по бански, а Инес се пусна топлес, със свалено горнище на банския си костюм. Брад бе по гащета и остана единствено по златна верижка и авиаторски очила.

Любовниците се препичаха на жаркото слънце, лежешком на комфортни бели шезлонги. На почитателите направи усещане изваяната коремна преса на артиста, който не е в първа младост. А Инес може да се похвали с елегантно тяло, на което ще завидят много модели и дами от света на шоубизнеса.





Мрежата незабавно стартира да разисква пикантните нови фотоси на артиста и  новата  му държанка:  „ Брад наподобява малко студен, с Джоли не беше подобен ”, „ Това е щастието, той въпреки всичко е на възраст и не може да се държи като младеж ”, а различен прибавя: „ Готини са, толкоз са спокойни и отпуснати ”.

За новата връзката на холивудската звезда и Инес се разбра през ноември. Тогава някогашният на Анджелина Джоли  празнува рождения си ден с по младата хубавица. И в случай че тогава някои не повярваха, че двамата са двойка, в този момент след тези уличаващи ги фотоси се убедиха изцяло.

 

 

 
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР