Холивудският актьор, бивш губернатор на Калифорния Арнолд Шварценегер записа видеообръщение

...
Холивудският актьор, бивш губернатор на Калифорния Арнолд Шварценегер записа видеообръщение
Коментари Харесай

„Нека ви кажа истината за войната в Украйна“

Холивудският артист, някогашен губернатор на Калифорния Арнолд Шварценегер записа видеообръщение към руснаците за войната в Украйна. Видеото, наречено „ Послание към съветския народ “, се появи през вчерашния ден следобяд (17 март) в профилите на артиста в обществените мрежи.

Преди да приказва за „ суровата действителност “, Шварценегер споделя за дългогодишните си връзки с Русия, за нещастието на татко си, мобилизиран в хитлеристката войска, за своя воин от юношеските си години, международния първенец по повдигане на тежести от 1961 година, руският щангист Юрий Власов.

" Силата и сърцето на съветския народ постоянно са ме вдъхновявали. Ето за какво се надявам, че ще ми позволите да ви кажа истината за войната в Украйна ", споделя Шварценегер. Актьорът споделя че думите му са пропити с " откровена угриженост ", само че акцентира, че в тежки моменти на неточности на държавните управления " не можем да мълчим ".

" Украйна не е почнала тази война. Започнаха я ръководещите в Кремъл. Това не е война на съветския народ. Не. С тежко сърце ви...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР