Холивудската звезда Кейт Уинслет разкри, че навремето е „клъцнала” ухото

...
Холивудската звезда Кейт Уинслет разкри, че навремето е „клъцнала” ухото
Коментари Харесай

Кейт Уинслет обмисляла фризьорска кариера докато не...

Холивудската звезда Кейт Уинслет разкри, че преди време е „ клъцнала” ухото на другар. Като дребна тя обмисляла фризьорска кариера и даже се опитвала да прави прически, до момента в който не наранила с ножиците собствен непосредствен на име Мик.
" Никога не съм разказвала тази история по телевизията”, показа тя в шоуто на Джими Фалън. Звездата от „ Титаник” разкри, че този „ кървясъл инцидент” оставил у нея чувството за контузия и я обезкуражило да подстригва хората.
За благополучие, злополучната преживелица не се отразила на другарството. Мик даже обича да се майтапи, че е горделив да загуби част от ухото си от ръцете на Кейт Уинслет, казвайки: " Това е моята рекламация за популярност! "
Актрисата напълно скоро ще изгрее по кината с новия си филм „ Планината сред нас”. Наскоро тя показа, че работата по него била в действителност страшна.
Носителката на „ Оскар” си партнира в продукцията дружно с Идрис Елба. Трилърът споделя за оживели след самолетна злополука в отдалечена, заснежена планина. Тя признава, че едно от най-големите провокации в кариерата й били фотосите на -38 градуса по Целзий в Скалистите планини в Канада, съобщи БГНЕС.
Една от най-тежките подиуми била, когато героинята на Кейт се потапя в ледено езеро и би трябвало да бъде избавена от героинята на Идрис. Макар че звездата от „ Титаник” избрала да изиграе сцената без каскадьор, се тормозила повече за косата си, в сравнение с от риска от заледяване.
Въпреки рисковите условия, тя е била постоянно снабдявана с обичани хранителни запаси като бонбони M&Ms. Актрисата не оставала също без кафе, пилешки бульони и затоплящи ботуши.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР