Холивудската звезда Алек Болдуин говори за пръв път публично за

...
Холивудската звезда Алек Болдуин говори за пръв път публично за
Коментари Харесай

Алек Болдуин проговори за първи път след трагедията

 Холивудската звезда Алек Болдуин приказва за пръв път обществено за случая, при който умъртви оператор. Фаталният случай стана на снимачната площадка на кино лентата " Rust ".

В спонтанен диалог с фотографи и снимачни екипи край Върмонт 63-годишният артист съобщи, че убитата операторка Халина Хътчинс била негова близка. 

" Тя бе моя другарка. Денят, в който дойдох, отидохме на вечеря с режисьора. Ние бяхме доста добре смачкан екип и снимахме филм, когато стана това извънредно нещо ", описа той.

Хътчънс почина, а режисьорът Джоуел Соуза бе ранен от оръжието, с което Болдуин стрелял по време на подготовка на 21 октомври. Пистолетът е реквизитен, само че е бил зареден с бойни патрони. Преди това артистът е получил уверения, че оръжието е безвредно. 

Самият Болдуин сподели, че не може да разяснява станалото поради течащото следствие. Актьорът съобщи, че се е срещнал със брачна половинка на Хътчинс. 

" Той е в потрес, имат 9-годишен наследник. В непрекъснат контакт сме, тъй като сме много разтревожени за фамилията му ", показа артистът.

Шансът подобен съдбовен случай да се случи по време на фотоси бил изключителна необичайност. 

" Може да се случат произшествия, само че нищо като този. Възможността за това е едно на трилион ", уточни филмовата звезда. 

Самият Болдуин сподели и че фотосите на кино лентата няма да се възобновят. Няма повдигнати обвинявания. Разследващите в окръг Санта Фе споделят, че следствието ще отнеме време. Не е ясно по какъв начин бойните патрони са се озовали на снимачната площадка.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР