Холивудската екшън звезда Силвестър Сталоун категорично отхвърли твърденията в изнасилване

...
Холивудската екшън звезда Силвестър Сталоун категорично отхвърли твърденията в изнасилване
Коментари Харесай

Истерията продължава: Сталоун отрече да е изнасилил 16-годишно момиче

Холивудската екшън звезда Силвестър Сталоун изрично отхвърли изказванията в обезчестяване на 16-годишно момиче в Лас Вегас през 1986 година, съобщи говорителката на артиста Мишел Бега.

Реакцията идва след обява в английския " Дейли мейл " от през вчерашния ден, съгласно която жена е разказала, че през 1986 година артистът дружно с бодигарда си я насилили в хотел Хилтън в Лас Вегас. После артистът я заплашил с физическа кавга, в случай че тя опише за случилото се.

Според английското издание полицията на Лас Вегас е съставила протокол на съображение на обявата, само че потърпевшата жена отказала да сътрудничи на следствието и да предяви обвинявания против Сталоун. Говорителят на артиста дефинира обявата като изцяло нелепа и измислена история.

Темата за половото принуждение е изключително настояща в Съединени американски щати поради абсурда с продуцента Харви Уайнстийн, упрекнат от десетки дами в похищения, измежду които и актрисите Анджелина Джоли и Гуинет Полтроу. Последваха обвинявания и против актьорите Кевин Спейси и Дъстин Хофман.

Политиката не остана в страна от абсурда.

Седем дами упрекнаха някогашния американски президент Джордж Буш в непочтено държание. Последното обвиняване пристигна от жителка на щата Мичиган. Тя сподели, че случаят станал преди 25 години в град Дибърн. Тогава дамата, чието име не се оповестява, била на 30 години и взела участие в предизборна демонстрация за преизбирането на Буш-старши на президентския пост. По време на групова фотография той опипал задните й елементи. Това е първият случай, в който жена твърди, че е била обект на непочтено поведение от страна на Буш, до момента в който той е бил президент. Буш-старши бе президент от 1989 година до 1993 година.

Инцидентът, който разказва дамата, станал през 1992 година

Американският сенатор от демократическата партия Ал Франкен, едно време считан като евентуален претендент за президентската номинация, пък през вчерашния ден се извини на радиоводещата Лиан Туидън, тъй като я целунал принудително и я докоснал без нейното единодушие през 2006 година, предадоха международните организации. Инцидентът станал, когато двамата били на посещаване при американски военни в Афганистан. По това време Франкен бил хуморист и възнамерявал да разиграе с водещата скеч пред военните, в който да я целуне. По време на подготовките на шоуто, той я целунал принудително и тя се почувствала омърсена. В самолета на връщане от Афганистан Франкен си направил фотография, на която се вижда, че допира заспалата журналистка.
Сенаторът дефинира през вчерашния ден държанието си като тотално недопустимо и сподели, че в този момент се отвращава от това, което е направил. Той бе определен за сенатор от щата Минесота през 2009 година

Друг скандал с похищения опетнява от известно време името на Рой Мур, претендента от щата Алабама на Републиканската партия за място в Сената на изборите на 12 декември. Няколко дами го упрекнаха в полови похищения и опитвания, като най-малката от тях бе на 14 години. Мур, който е някогашен върховен магистрат и представител на религиозната десница, бе зарязан от водачите на републиканците в Конгреса и от доста сенатори от партията си. Той отхвърля да се отдръпна от конкуренцията за сенатското място и твърди, че обвиняванията са политически скрит план против него.

Президентът Доналд Тръмп мисли, че тези обвинявания са доста смущаващи и би трябвало да бъдат взети на съществено, сподели през днешния ден говорителката на Белия дом Сара Сандърс. Тя повтори убеждението на президента, че в случай че тези обвинявания се окажат правилни, то Мур би трябвало да отдръпна кандидатурата си, съобщи Франс прес, представена от Българска телеграфна агенция.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР