Холивудската екшън звезда Силвестър Сталоун беше обвинен в изнасилване на

...
Холивудската екшън звезда Силвестър Сталоун беше обвинен в изнасилване на
Коментари Харесай

И Силвестър Сталоун обвинен в изнасилване

Холивудската екшън звезда Силвестър Сталоун беше упрекнат в обезчестяване на 16-годишно момиче в Лас Вегас през 1986 година Актьорът изрично отхвърли обвиняванията.
В английския в. " Дейли мейл " се появи обява, съгласно която жена е разказала, че през 1986 година артистът дружно с бодигарда си я насилили в хотел в Лас Вегас. После артистът я заплашил с физическа кавга, в случай че тя опише за случилото се. Според в. " Дейли мейл " полицията на Лас Вегас е съставила протокол на съображение на обявата, само че потърпевшата жена отказала да сътрудничи на следствието и да предяви обвинявания против Сталоун.

Говорителят на артиста дефинира обявата като изцяло нелепа и измислена история.

Темата за половите похищения е изключително настояща в Съединени американски щати поради абсурда с продуцента Харви Уайнстийн, упрекнат от десетки дами в похищения, измежду които и актрисите Аджелина Джоли и Гуинет Полтроу. Последваха обвинявания и против актьорите Кевин Спейси и Дъстин Хофман.

Политиката не остана в страна от абсурда. Седем дами упрекнаха някогашния американски президент Джордж Буш в непочтено държание. Американският сенатор от демократическата партия Ал Франкен, едно време считан като евентуален претендент за президентската номинация, пък през вчерашния ден се извини на радиоводещата Лиан Туидън, тъй като я целунал принудително и я докоснал без нейното единодушие през 2006 година.

Друг скандал с похищения опетнява от известно време името на Рой Мур, претендента от щата Алабама на Републиканската партия за място в Сената на изборите на 12 декември. Няколко дами го упрекнаха в полови похищения и опитвания, като най-малката от тях бе на 14 години.

Президентът Доналд Тръмп мисли, че тези обвинявания са доста смущаващи и би трябвало да бъдат взети на съществено, сподели през днешния ден говорителката на Белия дом Сара Сандърс. Тя повтори убеждението на президента, че в случай че тези обвинявания се окажат правилни, то Мур би трябвало да отдръпна кандидатурата си, съобщи Франс прес.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР