Холивудската актриса Анджелина Джоли реши да се откаже от услугите

...
Холивудската актриса Анджелина Джоли реши да се откаже от услугите
Коментари Харесай

Анджелина Джоли сменя адвоката си

Холивудската актриса Анджелина Джоли реши да се откаже от услугите на адвокатката си Лора Уасър по делото за развода с Брад Пит, твърди списание " People ".

Изминаха съвсем две години, откогато Анджелина Джоли и Брад Пит оповестиха раздялата си. Двете звезди към момента са в една комплицирана процедура за бракоразвод. Ново доказателство за срещаните компликации е оповестено в понеделник от американското списание. Анджелина Джоли преди малко реши да се раздели с адвокатката си Лора Уасър. " Анджелина реши да смени адвокатката си, /която е сменена от/ със Саманта Блей Диджин, защото специалността на Саманта е отбрана на ползите на децата ", сподели говорителката на актрисата Минди Ньби. " Анджелина прави оценка съдействието на Лора през последните седмици ", добави тя.

Двойката Джоли-Пит е разкъсвана основно поради попечителството на шестте им деца, Мадокс - 17 година, Пакс - 14 година, Захара - 13г, Шийло - 12г и близнаците Вивиен и Кнокс - 10 година

В началото на август уеб сайтът TMZ отразява мощното напрежение сред Анджелина Джоли и юриста Лора Уасър. Сайтът за вести за звезди увери, че Лора Уасър е подала оставка. Според TMZ адвокатката е решила, че отношението на актрисата е прекомерно нападателна по отношение на нея. " People " удостоверява, че сред специфичния делегат на Организация на обединените нации и адвокатката е налице атмосфера на противоречие.

Според източник, представен от " People ", " Анджелина е фокусирана върху спокойствието на фамилията си ". " Тя продължава да поддържа помиряването на децата с Брад ", сподели родственик. През лятото пресата отрази войната, която двойката води, в това число и обвиняванията от страна на Ангелина Джоли, че Брад Пит не заплаща издръжката на децата. Брад Пит не закъсня и опроверга обвиняванията. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР