Холи Уилоуби се съгласи да се завърне в телевизията следващия

...
Холи Уилоуби се съгласи да се завърне в телевизията следващия
Коментари Харесай

Холи Уилоуби се завръща в Dancing On Ice, след като държеше шефовете на ITV на куки в продължение на СЕДМИЦИ

Холи Уилоуби се съгласи да се завърне в малкия екран идващия месец и да възобнови ролята си на водеща на Dancing On Ice.

Смята се, че след „ доста полемики и доста мислене “ Холи е подготвена да се върне на работа и още веднъж да води национално телевизионно шоу, откакто напусна работата си като водеща на „ Тази заран “ през октомври, откакто научи за хипотетичен скрит план за похищение и убий я.

Миналогодишната поредност от Dancing On Ice видя триумфа на някогашната английска гимнастичка по художествена гимнастика Нил Уилсън и Оливия Смарт, а Филип Скофийлд и Холи оповестиха спечелилия. Въпреки това, след шокиращото овакантяване на Скофийлд от ITV през май заради спекулация с сътрудник от This Morning, има доста спекулации кой ще бъде хазаин на Dancing On Ice този сезон.

В допълнение към драмата се носеха клюки, че шефовете на ITV не са сигурни дали Холи възнамерява да се завърне в доста обичаното шоу за фигурно пързаляне през януари, защото от този момент тя стои надалеч от публичното вни...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР