Холандското крило Ариен Робен очаква своя последен домакински мач за

...
Холандското крило Ариен Робен очаква своя последен домакински мач за
Коментари Харесай

Робен очаква последния мач в Мюнхен и решение за бъдещето

Холандското крило Ариен Робен чака своя финален домашен мач за Байерн Мюнхен в събота и възнамерява да вземе решение за бъдещето си в границите на идващите две седмици.

Робен, дружно с френското крило Франк Рибери и бразилецът Рафиня, ще се показват за финален път пред почитателите в Мюнхен, като се надяват да завършат със седма купа в Бундеслигата във финала на сезона против Айнтрахт Франкфурт. "Мисля, че съм играл в събота три пъти в главата си ", съобщи Робен.

35-годишният футболист, който е страда от контузии през последните месеци, сподели, че "няма да има нищо по-хубаво ", в случай че може да стартира още един път с колегата си Рибери в решаващия мач.

Робен пристигна в Мюнхен през 2009 година, две години след Рибери, и вкара решаващия гол във финала за Шампионската лига през 2013 година против Борусия Дортмунд. Той завоюва седем трофеи и четири купи на страната.

Thanks for the memories, "Robbery "

Bayern Munich announce Franck Ribery will follow Arjen Robben and leave the club at the end of the season. pic.twitter.com/COPACuzLYv
— FOX Soccer (@FOXSoccer) May 5, 2019
"Беше доста занимателно на терена, имаше доста чудесни голове. Асистенции от Франк, голове от мен. И противоположното, само че не толкоз ", сподели още той.

Робен дефинира преместването си в Мюнхен от Реал Мадрид като "най-добрата стъпка в моята кариера, най-хубавият и най-съществен трансфер ". "Малко съм просрочен за бъдещето си, уповавам се да реализира решение в границите на седмица или две, само че не мога да обещая нищо ", приключи Робен. Холандецът има предложения от други клубове, само че също по този начин загатна, че завършек на кариерата му също е алтернатива.
Бундеслига 34 кръг, събота 18 май  Байерн Мюнхен 16:30предстои  Айнтрахт Франкфурт
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР