Холандските здравни власти обявиха, че 61 души, пристигнали в Амстердам

...
Холандските здравни власти обявиха, че 61 души, пристигнали в Амстердам
Коментари Харесай

В Нидерландия 61 пътници от Южна Африка с положителни тестове за COVID-19

Холандските здравни управляващи оповестиха, че 61 души, пристигнали в Амстердам с два полета от Южна Африка в петък, са дали позитивни проби за COVID-19. Тази заран те би трябвало да създадат спомагателни проби, с цел да се откри дали се касае за неотдавна открития вид на ковид, който бе наименуван Омикрон, съобщи Ройтерс.

Около 600 пасажери са пристигнали на летище " Схипхол " в Амстердам от Кейптаун и Йоханесбург с два полета на KLM в петъчния ден. Наложило се е часове наред да чакат на опашка, с цел да бъдат направени нужните проби.
Нидерландски лечебни заведения приканват за нови ограничения против ковид
Болници в нидерландската провинция Лимбърх приканиха през днешния ден държавното управление да предприеме нови ограничения за битка с ковид. Това се случ...

Пътниците, дали позитивен тест, които са 61 на брой, ще бъдат карантинирани в хотел наоколо до летището. Здравните управляващи оповестиха още, че в оптимално къси периоди ще бъдат проучени резултатите от тестванията и дали те дават мотив за изключително безпокойствие.

Холандското държавно управление към този момент забрани всички въздушни пътувания от Южна Африка. Министърът на опазването на здравето Уго де Йонге разясни, че пасажерите, които към този момент са на път за Нидерландия, ще преминат през проби и карантина при идването си.

 

Още от ЕВРОПА:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР