Ходенето по срещи трябва да бъде забавно, дори и да

...
Ходенето по срещи трябва да бъде забавно, дори и да
Коментари Харесай

Любовни съвети за мъже на над 50 години

Ходенето по срещи би трябвало да бъде занимателно, даже и да е малко изтощително от време на време. Но запознанството с нови хора, които вероятно да се трансфорат във ваш сътрудник, става малко по-трудно, в случай че към този момент сте трансферирали 50-те. И не тъй като не ви бива, в противен случай, а тъй като познавате себе си по-добре, в сравнение с сте били на 30. Знаете, че не желаете да си губите времето в безкрайни нелепости и разминавания, а това затруднява задачата да намерите някого, с който желаете да прекарате остатъка от живота си.

• Да сте занимателни е добре.
А в случай че сте оптимисти, е още по-перфектно, стане ли дума за среща. Цинизмът и сарказмът може да работят, само че единствено в случай че сте пъпчив и незадоволен гимназист. Опитайте се да бъдете леки в връзката, в случай че исакте да има втора среща.

• Спортувайте, с цел да останете в добра форма.
В свят, цялостен с хора с наднормено тегло, поддържането на тялото ще ви отдели от тълпата, а и ще каже няколко положителни неща за вас, без да произнасяте и дума.

• Бъдете енергични
и авантюристичен настроени в спалнята и отвън нея.

• Бъдете деликатни и общителни.
Помагайте на дамите, от извършването на покупки на хранителни артикули до масаж на изтощените им крайници.

• Но най-важният съвет е да СЛУШАТЕ.
Слушането е ключът към триумфа на връзките, без значение дали сте напълно млади или на междинна възраст. Да, парите са значими и положителният външен тип оказва помощ, само че слушането е това, което превзема една жена. Наистина чуйте какво ви приказва тя. Бъдете същински заинтригувани от историите, които споделя, от шерването на нейните триумфи, разочарования и пътувания. Повечето дами над 50 са били в връзки с мъже, които не са се интересували доста от това, което са желали да споделят с тях. В продължение на 10, 20, 30 години мъжете в техния живот са говорили единствено за себе си, само че са пропущали да ги чуят. Дори и да не ви харесва да слушате, СЛУШАЙТЕ въпреки всичко.
Има няколко съществени аргументи да извършите това.

• Първо, не сте толкоз вълнуващ, колкото си мислите, че сте. Няма значение дали сте известна персона, началник на капиталова банка или дипломат в Австралия. Говоренето за себе си е досадно. Споменете нещо за живота си, само че оставете дамата да показа повече, изключително на първа среща.

• Второ, към този момент сте наясно с вашата история. Чуйте нейната история.

• Трето, тя евентуално ще е много забавна. Но даже и да не, тя има какво да каже и копнее да бъде чута.

• И четвърто, слушането е необикновено подценен гений. Ще бъдете възнаградени за това.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР