HMD Global обяви, че Android 8.0 Oreo вече е достъпен

...
HMD Global обяви, че Android 8.0 Oreo вече е достъпен
Коментари Харесай

Nokia 8 получи Android 8.0 Oreo



HMD Global разгласи, че Android 8.0 Oreo към този момент е наличен за устройствата Nokia 8. Ако притежавате този модел смарт телефон, можете да употребявате чист Android Oreo. “Горди сме, че доставяме една изчистена и сигурна версия на Android 8.0 Oreo с нашата Nokia 8. Винаги сме се стремили да доставим на нашите фенове допустимо най-хубавото Android преживяване. По тази причина отделихме време да тестваме и усъвършенстваме платформата ", съобщи Юхо Сарвикас, Главен продуктов шеф в HMD Global.

Версията на Android 8 е основана благодарение на подразделението Nokia Phones Beta Labs - т.е., противоположната връзка от потребителите и почитателите на марката е взета под внимание, с цел да бъде предоставена чиста и функционална платформа без непотребни приложения. Това на процедура би трябвало да резултира в по-добро бързодействие на телефона и по-дълъг живот на батерията.

Ето и някои от новите функционалности, включени в тази версия на Android:

Обновлението става автоматизирано, като потребителите ще получат известие за наличността на ъпдейта. Предстои Android Oreo да се появи и за други устройства Nokia.
Източник: pcworld.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР