Хлябът и сиренето влязоха и в магазините за алкохол. Новата

...
Хлябът и сиренето влязоха и в магазините за алкохол. Новата
Коментари Харесай

Страх от затваряне заради К-19: Собственици на магазини с алкохол треперят, зареждат хляб

Хлябът и сиренето влязоха и в магазините за алкохол. Новата процедура е тип застраховка против бъдещото затваряне на тези обекти поради разпространяване на COVID-19 или други законови промени. “За да не ни затворят по време на пандемията, вкарахме и хранителни артикули “, разяснява пред „ Телеграф “ шеф на една от известните вериги у нас Татяна Попова. Тя удостовери видяното от техен екип в един от обектите, в който до бутилките с алкохол, цигарите, чипсовете, ядките и сладките произведения има витрини с кисело мляко, пакетирано сирене, кашкавал, испански салам, самун, компоти, кисели краставички, колбас, захар, олио, лютеница даже и риба звук.
Сигурност
Тази смяна ни подсигурява, че няма да ни затворят, тъй като другояче би трябвало да създадат това и с огромните хранителни магазини, твърди Попова и добави, че се е наложило да направи промяна на статута на комерсиалните й обекти. „ Регистрирах се в БАБХ като магазин за хранителни артикули. Минаха и ни ревизираха и ни издадоха разрешителните “, сподели тя. Управителят добави, че в допълнение е вложил средства и в закупуването на хладилни витрини и два хладилни буса, които са й коствали към 200 хиляди лв..
Асортимент
Татяна Попова уточни, че сносно вървят продажбите на млякото. „ Според мен продаваме добре “, сподели тя. Попова изясни, че сиренето й е от огромни и известни компании. „ Имам самостоятелен ъгъл. Нямам 15 типа лютеница, има два, имам един тип олио. Просто това, което съгласно мен се купува най-вече от българина “, съобщи шефът. Въпреки смяната тя е безапелационна, че алкохолът е по-оборотен и повече върви. И въпреки всичко Попова е подготвена да разшири асортимента с наденица и кренвирши, само че единствено в случай че попадне на качествени такива. „ Ако намеря салами от по-хубаво месо, бих ги вкарала, само че за 3 години на никое място не намирам такива “, разяснява тя.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР