ХК Хасково стартира срещу Сливница в събота от 12 часа

...
ХК Хасково стартира срещу Сливница в събота от 12 часа
Коментари Харесай

ХК Хасково стартира срещу Сливница за Купата

ХК Хасково започва против Сливница в събота от 12 часа за Купата на страната по хандбал за девойки до 19 години.

Хасковските хандбалистки с треньор Ирина Миладинова излизат за победа в първата среща в своята зала " Спартак ".

Домакините на шампионата за Купата ще играят по-късно и против другите си съпернички в опит да завоюват купата. В шампионата вземат участие най-силните тимове в България, в тази възрастова група, това са Бъки - Габрово, Етър - Велико Търново, Панагюрище, Сливница и домакините от Хасково.

Припомняме, че Хасково за втора поредна година е хазаин на конкуренцията. Миналата година хандбалистките от клуба с президент Марияна Стаматова завоюваха сребърните медали в шампионата, отсъпвайки единствено на най-хубавия тим на Бъки - Габрово. Хасковлийки завоюваха през м.г. купата по плажен хандбал, за поредна година.

Сега хасковлийки са настроени и подготвени за реванш, макар тежката травма на една от звездите си Василена Шомова, която скъса кръстни връзки на коляното. Сега в състава се завръща обаче другата националка от клуба Маринела Панайотова, която предходната година претърпя две интервенции от същата травма. Капитанът на тима и също народен играч Християна Иванова, сподели че желаят да вземат реванш от габровки и да се преборят за Купата.

В залата се чака да има и мощна агитка на домакините, която да ги поддържа с тъпани и тромби.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР