Hit the TreesВсе още не знаем колко ще струва горещо

...
Hit the TreesВсе още не знаем колко ще струва горещо
Коментари Харесай

Cybertruck забелязан с коледно дърво, стърчащо далеч от малкото си легло

Hit the Trees

Все още не знаем какъв брой ще коства горещо предстоящият Cybertruck на Tesla, какъв брой надалеч ще стигне с едно зареждане или даже какъв брой неща можете да мъкнете в него.

Това е учудващо единствено на две седмици от дълго чаканото събитие за доставка на Tesla на неговия облицован с неръждаема стомана пикап – и доста каране за финансовия триумф на камиона за Tesla.

Скорошно видео, което стана вирусно в обществените медии, сподели за първи път целия интериор на камиона, което допуска, че кабината на Cybertruck ще бъде по-тясна, в сравнение с би могло очаквайте пикап в цялостен размер.

Странно, в този момент стартира да звучи, че същото може да важи и за леглото на камиона. Едно изображение, циркулиращо онлайн, демонстрира, че даже един планински велосипед не може да се побере изцяло в леглото.

А отделно изображение, качено в subreddit на Cybertruck, демонстрира по-голямата част от коледно дърво, несръчно стърчащо от задната част на камиона, което допуска, че няма тъкмо да се конкурира с други пикапи, когато става въпрос единствено за полза.

Queen Size

И по този начин, какъв брой огромно е в действителност леглото на Cybertruck и по какъв начин се мери размерът му мощната му конкуренция? Според измерванията, разкрити по време на доклада за приходите на Tesla за второто тримесечие по-рано тази година, 19-футовият камион ще разполага с легло на камиона, което е по-дълго от шест фута.

Това в действителност го прави съвсем един фут прекомерно пай за планинския велосипед Specialized в изображението, обвързвано нагоре. За благополучие, подложките на вратата на багажника могат да идват в съединител, което разрешава на водачите на камиони да транспортират велосипедите си с предно колело, стърчащо откъм гърба.

Що се отнася до конкуренцията на Cybertruck, Rivian R1T и Ford F-15o Lightning имат кревати за камиони, които са дълги надлежно единствено 4,5 и 5,5 фута.

Нещата обаче стават малко по-сложни, когато вземете поради страните на леглото на Cybertruck под чудноват ъгъл. Изображение, което беше обиколено през септември, допуска, че леглото на камиона е доста по-тясно изпод, в сравнение с от горната страна, което може да ограничи какъв брой можете да поберете в леглото.

С други думи, ние Ще би трябвало да изчакаме и да забележим какъв брой място в действителност има за коледно дърво или различен товар със странна форма. Но дали това в действителност ще има значение, остава да забележим – в края на краищата множеството клиенти ще би трябвало да чакат доста повече от Коледа, с цел да се снабдят с подобен.

Още за камиона: Току-що изтече ли действителният пробег на Cybertruck?

Вижте коментарите
Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР