Хищната хиена на поп-фолка Петра тази седмица застава пред камерата

...
Хищната хиена на поп-фолка Петра тази седмица застава пред камерата
Коментари Харесай

Хищната хиена на поп-фолка: Знам коя съм. Да се плашат тези, които нямат история

" Хищната хиена " на поп-фолка Петра тази седмица застава пред камерата на Мариян Станков - Мон Дьо. Тя съумя да улови характерната митология на 90-те - техните фантазии и разочарования. И единствена в своя род си разреши да употребява политическа ирония в песните си, до момента в който сътрудниците ѝ пееха за фараони, " Мерцедеси " и пиратки.

Така Петра се трансформира в ярка звезда в космоса на своята музика. Сега на 60, тя остава неподражаема и истинска. Петя Атанасова влезе в бизнеса с звук, пайети, дълъг маникюр, затрупан с брокат и камъни, тежък грим и забавни прически. Все неща, които раздвижиха чалгата толкоз доста, че в годините постоянно се чуват гласове, че тя е един от виновниците за основаването на този усет. И тя не го крие и поема виновността.

" Аз съм певица с история. Знам коя съм. Да се плашат тези, които нямат история ", споделя самата Петра, съобщи NOVA.

Това изявление е роман за времената, в които никому незнайната Петя Атанасова става звезда в едно от най-големите кабарета на някогашния Съюз на съветските социалистически републики, за учителката по съветска литература, приключила някогашния Ленинградски държавен университет " А. А. Жданов “ с съветски, латински и немски език и за звездата на 90-те Петра, псевдоним, който тя взима от името на баба си, която е гръцки бежанец. В него има всичко. От " Аз съм меркантилна " до " Командира " е ария за Иван Костов ", за България и за какво я назовава " страна на парадоксите ", за трите брака в живота ѝ и по какъв начин е оцелявала в джунглата на 90-те.

Гледайте във видеото неповторимата среща с Петра, станала допустима, благодарение на съдействието на гримьора на звездите Борислав Соколов.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР