Hisense обогатява своята гама LCD телевизори с новите ULED варианти,

...
Hisense обогатява своята гама LCD телевизори с новите ULED варианти,
Коментари Харесай

В разгара на събитията с Hisense ULED телевизори

Hisense обогатява своята гама LCD тв приемници с новите ULED разновидности, които ви слагат в разгара на събитията със своята най-нова технология, реалистична картина и достоверни елементи. Внезапно героите от вашите обичани сериали ще се причислят към вас на дивана. Hisense ULED тв приемниците обезпечават зрително преживяване с ново качество, като вкарват многообразие от авангардни технологии. Вижте невероятното с достоверни цветове, брилянтен контрастност, ясни придвижвания и отличителни елементи.

Най-накрая ще сте в положение да гледате спортните мачове на първия ред и да уловяте всяко придвижване на професионалните спортисти. Висококачествената картина ще ги придвижи в уюта на вашия дом и ще сътвори същинска атмосфера за почитателите. Това се подсигурява и от буквата U, означаваща Ultra, във деликатно подбраното редуциране ULED. ULED тв приемниците основават точни и извънредно реалистични изображения на екрана, които се демонстрират като прозорец към външния свят. Това се реализира посредством съчетание на усъвършенствана екранна технология с надзор на LED подсветката, ръководство на цветовете и избор на логаритми. Вглеждайки се в реалистичните елементи, феновете ще получат необикновено чувство, че са в центъра на събитията.

Новите герои в света на малкия екран

Телевизионната гама, оборудвана с ULED технология, предлага картина с висок контрастност, най-ясни елементи и подиуми с гладко придвижване. Hisense може да се похвали с най-модерните модели тв приемници, които могат да се трансфорат в най-новите герои във вашата всекидневна от месец май нататък. Първи е моделът U8GQ с 65-инчов екран с Ultra HD 3840x2160 резолюция, който получи премията на EISA за Най-добър фамилен тв приемник. Но дано да разгледаме от близко героя U7H, който отмества границите на завладяващото зрително преживяване, при гледане на спортни събития, най-новия блокбастър или видео игри.

Топ 5 функционалности на тв приемника ULED U7H

1. Достоверни цветове

Hisense ULED тв приемникът възпроизвежда тъкмо цветовете на екрана с технологията Quantum Dot Color. Трите съществени цвята, по-специално аленият и зеленият, се демонстрират по-ясно, в сравнение с при други LED тв приемници. Когато гледате готварски излъчвания, ще ви потекат слюнки, като видите приготвянето на аления доматен сос.

2. Не пропускайте нито един подробност

Hisense не желае да пропуснете най-вълнуващите моменти във видеоигрите заради вибриране на екрана. Панел със 120 Hz нативна периодичност и MEMC (Motion Estimation and Motion Compensation - Оценяване и компенсиране на движението) са технологиите, които понижават трептенето или замъгляването на монитора и по този метод обогатяват достоверността. Те ви обезпечават завладяващо преживяване, гладко следене на всеки мач, в това число и в състезателен режим. Ето за какво Hisense, горделив спонсор на Световното състезание по футбол, избра този модел за формален тв приемник на шампионата.

3. Изпробвайте Game mode pro - в действителност трансформира разпоредбите на играта

Когато свържете игрова подпора, компютър или друго устройство, функционалностите ALLM (Auto Low Latency Mode - Автоматичен режим с ниска латентност) и VRR (Variable Refresh Rate - Променлива периодичност на опресняване) на HDMI 2.1 автоматизирано ще превключат тв приемника в режим Игра. В композиция с HDR към този момент няма да се постанова интензивно да търсите враговете си, защото вашият ULED тв приемник ще ви помогне да ги разпознаете. Тези функционалности изпращат сигнал към екрана, който го кара автоматизирано да превключи в режим с ниска инертност и невисок лаг за задачите на игрите. Можете също по този начин да забравите за скритите офанзиви и търсенето в сенките – вашият тв приемник ще проучва тези детайлности вместо вас. С FreeSync Premium Pro можете да очаквате периодичност на освежаване на екрана от 120 Hz или повече. Функцията задейства и технологията за отплата на ниска скорост на фрагментите (LFC), която мониторът употребява, с цел да удвои честотата им, като по този метод предотвратява забавянето на картината, до момента в който играете видеоигри или гледате YouTube.

4. Кинематографично преживяване във вашата всекидневна

IMAX® Enhanced е стратегия за лицензиране и узаконяване на висококачествени тв приемници и проектори. Тя дава отговор на деликатно избран набор от условия за продуктивност от инженерите на IMAX и DTS® и водещите механически експерти в Холивуд. С технологията IMAX Enhanced гледането на филми във вашата всекидневна ще ви сътвори чувството, че сте в киносалон. Изживяването за същинска зала се укрепва от първокласно качество на картината и премиум тон. Телевизорите Hisense разполагат и с режим „ Режисьор “. Тази техника резервира истинските настройки (например съответствие на екрана, цветове, звуци и контраст), с цел да покаже най-автентичните подиуми от филмите.

5. Автоматично контролиране на яркостта

С технологията Dolby Vision IQ и HDR 10+ Adaptive, ULED тв приемниците автоматизирано контролират яркостта въз основа на гледаното наличие и близките условия, с цел да можете да извлечете най-хубавото потребителско преживяване. Това е технология, която ще вкара Джордж Клуни напряко в дома ви.

Операционна система VIDAA Smart OS

Hisense създаде новаторската операционна система VIDAA, позволяваща на потребителите достъп до локално и световно наличие посредством телевизия - от спорт и филми до музика и изкуство. Hisense Smart VIDAA OS е особено проектирана да взаимодейства с тв приемниците Hisense - по-бързо, по-лесно и по-отзивчиво, като в същото време разрешава интернет съгласуваност. Това е платформа за наличие, която дава на потребителите неповторимо преживяване по техен усет, предлагайки обилие от най-хубавите сериали и приложения като Netflix, YouTube, Prime Video и други. Едно от нейните преимущества безспорно са извънредните приложения и наличие. Готови ли сте за киномаратон?
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР