Хирургът, оперирал Михаел Шумахер по-рано този месец, отрече да прилага

...
Хирургът, оперирал Михаел Шумахер по-рано този месец, отрече да прилага
Коментари Харесай

Хирургът, оперирал Шумахер: Не правя експерименти

Хирургът, оперирал Михаел Шумахер по-рано този месец, отхвърли да ползва пробни лечения. Кардиологът Филип Менаше извърши интервенцията при строги ограничения за сигурност в болничното заведение " Жорж Пампиду " в Париж. В медиите се появиха информации, че седемкратният първенец във Формула 1 е бил подложен на лекуване със стволови кафези, вследствие на което е пристигнал в схващане.
Шумахер е напуснал парижката болница (ВИДЕО) Журналист на "Паризиен " разкри пред bTV, че именитият водач посещава лечебното заведение за трети път
" С моя екип не правим пробни лекувания. Това е термин, който не се връзва с моето схващане за медицината. Имаше детонация от внимание в нашето поделение, само че към този момент обстановката се възстановява. Много хора ме потърсиха за сходни пробни лечения, само че аз не се занимавам с това ", разяснява Менаше пред италианското издание La Repubblica.

Хирургът добави, че лекуването със стволови кафези е напреднало много в последните 20 години, само че към момента се знае доста малко за него.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР