Хирургът, който реконструира носа на поп-фолк певицата Преслава, очевидно не

...
Хирургът, който реконструира носа на поп-фолк певицата Преслава, очевидно не
Коментари Харесай

Поп-фолк бомба: Първи СНИМКИ на Преслава от операцията

Хирургът, който реконструира носа на поп-фолк певицата Преслава, явно не е чувал за лекарска загадка и популяризира практиката си с нейни фотоси.

 Резултат с изображение за Докторът оперирал носът на Преслава се популяризира в обществените мрежи, ето фотосите й!

Лекарят самичък качи фотосите на Преслава, с цел да си направи реклама. Как ли ще реагира тя?!

 Резултат с изображение за Преслава

Добричлийката се подложи на хирургическата интервенция в турска клиника и единствено фотосите й в обществените мрежи издаваха, че си е пипала обонятелния орган.

Самата тя резервира безмълвие и не разяснява новата си облага. До момента, в който лекарят направил пластичната интервенция самичък се похвали със звездната си пациентка.

Той разгласява фрагменти на упоената певица на операционната маса в обществените мрежи, като не е пропуснал да постави логото си.

Така към този момент няма никакво подозрение, че Преслава е прибягнала до интервенцията. Тогава обаче нашенката не останала удовлетворена и потърсила експерт оттатък границите на родината.

Преслава се отличаваше като една от най-естествените и натурално красиви дами, разясняват почитателите й. Сега като че ли загуби част от чара си и замязя на останалите си колежки, които припомнят на подредени на рафт аптекарски шишенца.

Да не приказваме, че приликата й с Галена (случайна или не), е повече от колосална. Редовно почитатели я бъркат с нея в мрежата и са безусловно потресени от това, което Преси сама си аргументи.

Източник: lifeonline.bg
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР