Хинотерапевт, певица, коуч и бъдещ комедиант - това са само

...
Хинотерапевт, певица, коуч и бъдещ комедиант - това са само
Коментари Харесай

Какво работят дамите от Ергенът

Хинотерапевт, певица, коуч и предстоящ комик - това са единствено част от специалностите, които участничките в " Ергенът " упражняват в същинския си живот. Ето с какво се занимават девойките, които желаят да завоюват сърцето на Виктор Стоянов. 

Вечно усмихнатата Алекс е психолог и хипнотерапевт. Занимава се с арт терапия и регресии. Тя приключила тримодулно образование за главно равнище внушаемост, трансперсонална хипнотерапия и е мастър за регресия и градация. Занимавала се се професионално с констелации.  

Чаровната Ния-Косара е приключила Националното музикално учебно заведение с профил „ Поп и джаз пеене “. Признава обаче, че не се занимава професионално с музика, тъй като не желае да става плебей на комерсиалното. В момента работи като PR и модел за фешън бранд.

Габриела Петрова, която скоро напусна " Ергенът, е дизайнер на рокли. Занимава се с мода и шие бутикови облекла по поръчка в ателието на майка си. Интересен факт е, че Габи знае британски, хърватски и китайски. „ Искам да се занимавам с нещо, което ми е на сърцето. Предполагам, че в някой стендъп комеди клуб ще се впиша доста добре “, призна тя, откакто напусна рилити формата. 

Зорница Господинова работи като вложител и бизнесмен, а от една година има лиценз за капитан на транспортен съд. Занимава се с бизнес от 17 години. Има собствен фешън бранд за дамски облекла. Зори владее пет езика, измежду които и мандарин. 

Марта Желязкова е момичето, посветило се на изкуството. Тя е била балерина. Има опит и като модел. В  момента се занимава с изобразяване. 

Забавната Людмила се занимава с мода. Тя е онлайн търговец. 

Чаровната Дениз Хайрула е модел и инфлуенсър. Участвала е в едни от най-известните състезания за съблазън и хубост и има редица оценки. През 2018 година става първа подгласничка на „ Мис Плеймейт “.

Енергичната Венета Костова е търговски представител в компания за пробиотици. Освен това е коуч и актриса. Тя е приключила фармация, с което извънредно се гордее. 

Ева Георгиева - EVA е красивият глас в предаването. Тя е певица, актриса модел и инфлуенсър. Интересува се от астрология и нумерология, и за всяко решение в живота си се допитва до Вселената.  Най-новата й ария се нарича „ Още те обичам “. Парчето е въодушевено от присъединяване й в сантименталното риалити и е отдадено точно на Ергена.

Теодора Калинина е татуист и диджей. Образованието й обаче е напълно друго. Тя е зъболекар. Живяла е в Мексико, където точно се заражда пристрастеността й към татуировките и музиката.

Гергана Стаменова е другата певица в " Ергенът ". Завършила е УНСС със компетентност „ Публична администрация “, само че преценя, че работата на бюро не е за нея. Затова се е отдала на най-голямата си пристрастеност – музиката. От  няколко години насам развива сполучлива кариера. Позната е измежду феновете на хип-хопа с артистичния си псевдоним STAMENOWA. 

Блага, с псевдоним Бонбонова, е плеймейтка и модел. Обича пътешествията и кучетата. 

Притеснителната Елвира е писателка. Мечтата й е да издаде книга, за която към този момент е измислила заглавие – „ Скандалната девственица “. Изучавала Връзки с обществеността в/във ЮЗУ " Неофит Рилски " - Благоевград. Тя се занимава също по този начин с пиар и фризьорство. Има ползи в региона на ръчното разработване на сувенири от дърво.

Виктория Капитонова е инфлуенсър и кулинар. В момента работи само върху себе си и се развива като професионален инфлуенсър в Instagram, Tik-Tok и YouTube, където има общо над 200 хиляди почитатели. Преди време е работила като модел, само че в Индонезия се отхвърля, тъй като вижда пред какви рискове са изправени колежките й, решили да си изкарват спомагателни пари по лесния метод. През 2021 тя участва и в кулинарното предаване " Мастършеф ", напомня " ladyzone ".
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР