Хиляди собственици на XL Bully няма да трябва да оставят

...
Хиляди собственици на XL Bully няма да трябва да оставят
Коментари Харесай

Хиляди собственици на XL Bully няма да трябва да оставят кучетата си въпреки предстоящата забрана за породата

Хиляди притежатели на XL Bully няма да би трябвало да оставят кучетата си макар новите ограничавания, които влизат в действие към породата.

Забраната за XL Bullies ще бъде въведена поетапно през идната година, само че държавното управление към този момент е залято от притежатели, които желаят изключения. " Мнозинството " от 4000 заявки към този момент са утвърдени, споделя Министерството на околната среда, храните и селските въпроси (Defra). Не е ясно на какво съображение са били утвърдени.

Но тези семейства скоро би трябвало да съблюдават непоколебим набор от правила, в това число слагането на микрочипове на животните. Кучетата също би трябвало да бъдат кастрирани до 30 юни, в случай че не са на възраст под една година. Първото от поредност от нови правила по отношение на XL Bullies ще влезе в действие единствено след две седмици, а други ще бъдат въведени последователно през идващите месеци.

От 31 декември XL кучета побойници към този момент няма да бъдат допускани на публични места, в случай че не са с намордник и сложени на мотив. Развъждането, пр...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР