Хиляди хора от различни европейски държави работят заедно, за да

...
Хиляди хора от различни европейски държави работят заедно, за да
Коментари Харесай

Запознайте се с непознатите герои на Европа #EUProtects

Хиляди хора от разнообразни европейски страни работят дружно, с цел да обезпечат сигурност за нас и нашето семейство. Те не търсят самопризнание, а просто си правят работата. Ежедневно Европейски Съюз поддържа и свързва тези хора, подпомагайки трансграничното съдействие, с цел да могат да ни пазят. А вие познавате ли герои покрай Вас? Много хора не осъзнават въздействието, което оказват – в последна сметка те са членове на общността както всеки различен. Но изпълнявайки професионалните си отговорности, те играят съществена роля в отбраната на общността. Те са  и с помощта на тяхната работа можем да продължаваме да живеем в сигурност.
 Огнян Златев: Често младежите не си дават сметка, че доста от опциите им през днешния ден са извоювани от Обединена Европа


Кампанията „ Европейски Съюз – По-защитени дружно “ показва историите на елементарни хора, които обвързват своята специалност и своя живот с идеята " Европа " и полезностите на Европейски Съюз, съобщи в изявление за БНР Огнян Златев, началник на Представителството на Европейската комисия в България.

„ Наблюдавайки последните резултати от разнообразни изследвания на публичното мнение, виждаме по какъв начин без значение от всичките изгоди за жителите на Европейски Съюз от това, че ние живеем дружно в една огромна общественост - тези нови начинания, политики, стратегии и така нататък - някак си хората, сякаш усещат едно отдалечаване сред институциите и тях самите. Целта на тази акция е да изясни, че не би следвало да има такова разделяне. Второ – че Европейски Съюз сме всички ние, жителите. Трето, посредством разказите на елементарни хора, които всеки ден можем да срещнем по улиците, да си дадем сметка по какъв начин тъкмо това, че сме дружно в една общественост ни оказва помощ на нас и ни усъвършенства живота “, изясни Огнян Златев.

По думите му доста от младежите одобряват за даденост огромната част от достиженията на Европейски Съюз и не си дават сметка за процеса на достигането до тях.

„ Това време на неустановеност, което витае към нас, някои външни сили, които не са другарски настроени към Европейски Съюз, сносно експлоатират. Заиграването със страховете на хората носи доста положителни резултати и тези сили, които употребяват такава изразителност са много кресливи, чуваеми. Това е някакъв метод да се противопоставим и на тях “, разяснява той.

Кампанията " Европейски Съюз - По-защитени дружно “ е общоевропейска и се организира във всички страни членки на Европейски Съюз. OFFNews e медиен сътрудник и ще показа на своите читатели късите, само че завладяващи истории на елементарните герои измежду нас - хора от разнообразни европейски страни, които всеки ден работят в своята област за сигурността и по-високия витален стандарт в общността. Сред тях има хора, ангажирани с битката против трафика на хора, с погасяването на пожари, със запазването на естествените ни благосъстояния и със отбрана на потребителите в Европа.

„ Чувството за сигурност не е единствено в това да защитим своите граници и да знаем, че полицията в нашето обитаемо място си прави работата. То се отнася и до сигурността, примерно, че качеството на храните, които купуваме в магазина и даваме на децата си, е на нужното равнище, че когато отидем в банката за транзакция, нашите пари няма да се изгубят ", изясни Огнян Златев.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР