Хиксът е за вашето управление на промяната, за която промяна

...
Хиксът е за вашето управление на промяната, за която промяна
Коментари Харесай

Теменужка Петкова сложи Х на кабинета в енергетиката

Хиксът е за вашето ръководство на смяната, за която смяна няма нищо друго с изключение на замяна. Дано смяната не продължи дълго - за богатството на България и българския народ. Така някогашният енергиен министър и сегашен народен представител от ГЕРБ Теменужка Петкова в декларация от трибуната на Народното събрание разкритикува кабинета в бранш " Енергетика ".

Това, което би трябвало да се знае, е, че в границите на енергийна комисия депутатите от ГЕРБ поискали КЕВР да даде информация за желаното повишение на цените от страна на енергийните сдружения. Всички дали своят вот срещу от ръководещото болшинство в отрасловата парламентарна комисия. Припомняме, че съвещанието на комисията бе предходната седмица.

" Това ли е връщането на парламентаризма и по този начин ли жителите ще знаят каква цена ще заплащат? Скандал! Всички разбрахме за каква смяна става дума ", посочи Теменужка Петкова.

Какво стои зад хиксовете в описите на КЕВР? Българските жители би трябвало да знаят дали зад хиксовете не стои нарастване на цената на тока от 100 до 150%. Хората би трябвало да знаят, тъй като те заплащат сметката, а не вие , сподели Петкова.
 Без проблем още от 1 юли плащаме по-евтин бензин, твърди Нинова
Без проблем още от 1 юли плащаме по-евтин бензин, твърди Нинова

Вицепремиерът към този момент не твърди, че цената на хляба ще падне, като няма Данък добавена стойност

Днешното ръководство на " Продължаваме промяната " пристигна на власт със поръчката за гласност, професионализъм и връщане на парламентаризма. Нито една от тези поръчки не е изпълнена, уточни Петкова.

Тя подсети по какъв начин бил определен новия ръководител на КЕВР - без гласност и без бистрота, напомни и абсурда с Gemkorp и газа. Това ли сътрудници е публичността, прозрачността и връщането на парламентаризма. Днес сме изправени пред следващото отнемане от информация какви цени ще плащаме за тока, парното и водата от 1 юли, недоумява Теменужка Петкова.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР