Хижар нападна туристи в заслон в Пирин. Студентите са били

...
Хижар нападна туристи в заслон в Пирин. Студентите са били
Коментари Харесай

Невиждан екшън в планината: Хижар нападна туристи в заслон В...

Хижар атакува туристи в подслон в Пирин. Студентите са били на 10-дневна екскурзия, а нападението станало в заслона „ Тевно езеро “ на осмия ден от прехода им.

Водачът на групата Калоян Стоянов описа, че нощувките са били резервирани и платени авансово, заяви bTV.

„ Пристигнахме в заслона, посрещна ни хижарката, бяхме настанени в 30-местна стая. Денят мина без проблеми. После се появи хижарят. Отидохме на вечеря, хижарят беше седнал на прилежащата маса и ни разреши да останем до 23:30 ч. През това време ние слушахме музика, пеехме български песни, той ни се радваше “, изясни момчето.

Ивайло уточни, че хижарят ги атакува, когато потеглят да си лягат.

„ Качи се на втория етаж, където бяхме и стартира очевидно опиянен да агресира. Започна да крещи, че ще ни изхвърли през прозорците, за какво не сме си легнали до момента “, добави младежът.

По думите им, откакто се пробвали да го успокоят, хижарят нападнал един от тях.

„ Избутахме го на долния етаж и той стартира да хвърля столове по нас, газови бутилки. С нищо не сме го предизвикали, а той удари човек със стол в главата “, уточни студентът

Раненото момче посочи, че след удара пада на земята, само че последвал втори удар със стол. Студентите съумяват да обезвредят нападателя и напущат хижата. След 8-часов преход намират заслон на друго място. Допълниха, че ще сезират способените органи за случая.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР