Хибридната война на Русия срещу Украйна и подкрепящата я общност

...
Хибридната война на Русия срещу Украйна и подкрепящата я общност
Коментари Харесай

Русия с космическа провокация: развя в орбита флага на непризнатата Луганска република -

Хибридната война на Русия против Украйна и подкрепящата я общественост се трансферира в извънземна орбита, откакто съветските космонавти на Международната галактическа станция развяха на борда й знамето на непризнатата сепаратистка Луганска национална република.

Пърформансът, с който Олег Артьомов, Денис Матвеев и Сергей Корсаков се причислиха към поздрава на т. н. държавен глава на ЛНР Леонид Пасечник във връзка на “Деня на великата победа ”, провокира екстаз в съветските медии и гневни реакции в Киев и по света.

Снимката беше оповестена от Руската галактическа организация, чиито началник Дмитрий Рогозин е разгласен в Украйна за военнопрестъпник, участващ в съветската експанзия против страната.

“Руски космонавти демонстрират знамето, под което съветските войски убиват дами и деца в Донбас и трансформират цели украински градове в пепел. Русия изнася своето безчовечие даже в Космоса - зоната на мира. Трябва да бъдат изключени от всички интернационалните галактически стратегии. ” - реагира на провокацията представителят на външното министерство на Украйна Олег Николенко.

Снимката беше призната с отчаяние и яд от редица звезди свързани с Космоса. Американският деец от НАСА Тери Вирт, който е пилотирал совалка и е бил пълководец на МКС по време на 16-годишната си кариера в американската галактическа организация написа: “Русия към този момент публично употребява МКС с цел да предизвиква своята противозаконна и неморална война в Украйна, където убиват цивилни всеки ден. Не можем повече да го пренебрегваме. ” Вирт тагна в туита си @nasa, @roscosmos, @DRogozin и @guardian.

На борда на МКС с изключение на тримата руснаци работят още американските астронавти от НАСА Джесика Уоткинс, Робърт Хайнс, Кел Линдгрен, както и италианката Саманта Кристофорети от Европейската галактическа организация. Екипажите на НАСА и европейската организация не са коментирали дейностите на галактическите си сътрудници и съквартиранти.

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР