Хейли Бийбър реши да замени банските и спортните си тоалети

...
Хейли Бийбър реши да замени банските и спортните си тоалети
Коментари Харесай

Дамата на Бийбър показа убийствени бедра

Хейли Бийбър реши да размени банските и спортните си тоалети за нещо малко по-елегантно и уместно за публично събитие, написа " Тялото ". И сподели убийствени форми.

За да участва на търг, проведен от брачна половинка ѝ Джъстин Бийбър, Хейли избра рокля от Alessandra Rich, която сигурно притегли вниманието. Тоалетът комбинираше приказни елементи с готическо черно кадифе и изпъкнали прорези, завършени в комплицирана дантела.

Роклята, която е част от есенната сбирка на Рич, се отличава с бухнали ръкави и надълбоко деколте. Най-привличащи вниманието елементи обаче бяха големите прорези, които стигаха до кръста на Хейли и включваха дантела, черни точки и декорация от цветя на подгъва. Хейли приключи визията с черни обувки и диамантени бижута.



Джъстин също съблюдава протокола на събитието, който задължаваше носенето на строго публично облекло. Изпълнителят заложи на смокинг с бяла риза и черна папийонка. На излизане от галерията, в която се организира търгът, Бийбър беше поставил ръце към кръста на брачната половинка си, пробвайки се да я защищити от папараците и почитателите, които бързо ги обкръжиха.

Хейли показа няколко фотоси от зад кулисите на събитието, показвайки малко по-близък проект на роклята си. От фрагментите почитателите съумяха да видят черното кадифе, което е съществена част от тоалета. Освен това моделката подчертава и върху грима си, който се състоеше от деликатна цветна очна линия, черна серпантина и неутрално червило. До нея Джъстин беше с чаша в ръка и с лека усмивка на лицето.

На фона на слуховете за спор: Джъстин и Хейли Бийбър обществено демонстрираха усеща един към различен

По-рано през годината Хейли приказва искрено за първата година от брака си, казвайки че нещата по никакъв начин не са били лесни, само че е сигурна, че желае да прекара остатъка от живота си с Джъстин.

„ Научих нови неща за него и за себе си, както и за нашата връзка. Дали имаме леки разногласия и неща, върху които би трябвало да поработим? Да, несъмнено, само че това не го усещам като обвързване, тъй като го обичам прекалено много. Виждам бъдещето си с него “, безапелационна е моделката.

Джъстин също удостовери за проблеми в първата година от брака, само че съобщи, че нещата последователно се подреждат, а ключът към щастието е взаимното почитание и схващане.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР