Хейли Бийбър и Селена Гомес разбиха интернет с новата си

...
Хейли Бийбър и Селена Гомес разбиха интернет с новата си
Коментари Харесай

Приятелки отново: Селена Гомес и Хейли Бийбър заровиха томахавката

Хейли Бийбър и Селена Гомес разрушиха интернет с новата си фотография. Тя е оповестена от фотографа Тирел Хамптън в неделя, на нея се вижда по какъв начин Хейли и Селена театралничат усмихнати пред камерата, до момента в който са на Гала в музея на Академията в Лос Анджелис, написа Vesti.bg, цитирайки ET online.

„ Обрат на сюжета “, написа Хамптън за фотографията.

Източник споделя, че Хейли и Селена са желали да покажат, че сред тях „ към този момент няма неприятни усеща “.

„ Селена и Хейли бяха супер готини дружно. И двете не престават напред и са щастливи в живота си “, показа източникът. „ Те желаеха да покажат на света, че към този момент няма неприятни усеща сред тях. “

„ Джъстин е доста благополучен от обстоятелството, че всички те могат да продължат умерено напред “, сподели източникът.

Виж още: Касим след " Игри на волята ": " Не съумях да се оправя по-добре от Неделчо! "

Снимката идва единствено две седмици откакто Хейли беше откровена в подкаста Call Her Daddy предишния месец за издевателството, с който се сблъсква от почитателите както на брачна половинка си, по този начин и на известната му някогашна другарка, поради обвиняванията, че е застанала сред поп звездите и тяхната дългогодишна връзка.

В последна сметка Хейли споделя, че се оправя с омразата, като остава фокусирана върху себе си и връзката си.

„ Те в никакъв случай не са съсипвали нещо мое “, споделя тя за онлайн критиците. „ Те не унищожават живота ми, не унищожават щастието ми и това, мисля, е същинската победа над нещата. Вие в действителност не отнемате нищо от мен. Така че това е, с което не преставам да ходя напред. "

Виж още: Мемоарите на една БГ гейша от OnlyFans: Tattstoner се преобрази, надупи се в гората



Относно онлайн омразата, за която Хейли приказва, единствено няколко дни след излъчването на подкаста, от TikTok Селена показа: „ Мисля, че някои от нещата, които говорите са подли и отвратителни и не е почтено по отношение на никого. Никога не би трябвало да се приказва по този метод ”.

„ Ако подкрепяте Rare “, продължава тя, споменавайки нейната фешън линия, „ не мога да ви благодаря задоволително, само че знайте, че това значи доста за мен. И това е – думите имат значение. Наистина имат значение. “

Селена също по този начин твърди, че думите на омразата не идват от нея и подсети на почитателите и почитателите си, че тя поддържа благите думи и те също би трябвало го създадат.

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР