Хетафе продължава стремглавия си път нагоре в класирането на испанската

...
Хетафе продължава стремглавия си път нагоре в класирането на испанската
Коментари Харесай

Хетафе продължава пътя си нагоре в Ла Лига, турчин блести

Хетафе продължава стремглавия си път нагоре в класирането на испанската Ла Лига. Тимът от мадридското предградие записа нов положителен резултат под управлението на Кике Санчес Флорес, побеждавайки последния Леванте с 3:0.

С триумфа на " Алфонсо Перес ", Хетафе събра 25 точки и към този момент се намира на 14-то място. Ситуацията за " жабите " пък става доста тежка и с едвам 11 пункта са твърдо на дъното в Примера.

Големият воин за домакините се споделяше турският национал Енес Юнал. Той даде летящ старт на своя отбор с гол още в първата минута. Нападателят засече с глава чудесно центриране от корнер на Арамбари.

Удвояването на резултата стана факт в 28-ата. Оливера се възползва от неточност в защитата на Леванте и незабавно комбинира с Юнал. Турчинът елегантно се измъкна от Куенка и с прелестен удар направи 2:0.

Класиката можеше да бъде реалност в 78-ата минута, но голът на Борха Майорал беше анулиран заради засада. Все отново тази работа съумя да реализира пристигналият от Барселона - Карлес Аленя в даденото от съдията продължение.
 Изтеглиха жребия за полуфиналите в шампионата за Купата на Краля
Изтеглиха жребия за полуфиналите в шампионата за Купата на Краля

Получиха се две забавни двойки
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР