Херцогинята на Съсекс Меган прояви неподозиран талант в хвърлянето на

...
Херцогинята на Съсекс Меган прояви неподозиран талант в хвърлянето на
Коментари Харесай

Меган победи Хари: Хвърля по-точно ботуши!

Херцогинята на Съсекс Меган прояви непредвиден гений в хвърлянето на гумени ботуши, като победи по точки брачна половинка си принц Хари, оповестяват международните организации.

Този необикновен спорт се практикува в Нова Зеландия, където кралската двойка е на публично посещаване. Едва ли американската някогашна актриса Меган Маркъл си е представяла в миналото, че в кралските ѝ отговорности да съставлява английската корона ще влезе и хвърлянето на ботуш в ливада, подгизнала от дъжда.

Но кралската персона, чиято бременност е едвам забележима, без проблем изтласка своя червен ботуш на бели точки, като победи тима на брачна половинка си.

И това пред възторжените аплаузи на децата от двата отбора. Надпреварата беше проведена в учебното заведение „ Пайнхил “ в Окланд. Въпреки положителното си достижение, Меган е надалеч от върха, подложен от някогашния десетобоец Брент Недуик, който изтласка ботуш на разстояние 48,5 метра.

Хвърлянето на гумени ботуши, спортното сечене на дърво, изплюването на далечно разстояние на маслинени костилки и бързото катерене по стволове на дървета са известни спортове в Нова Зеландия, напомнят организациите.

Източник: tialoto.bg
Снимка: Reuters
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР