Херцогинята на Съсекс Меган Маркъл даде подкрепата си за нова

...
Херцогинята на Съсекс Меган Маркъл даде подкрепата си за нова
Коментари Харесай

Меган Маркъл с благотворителна подкрепа за готварска книга

Херцогинята на Съсекс Меган Маркъл даде поддръжката си за нова благотворителна готварска книга, която цели да се съберат средства за готварски план на общественост, стартиран след пожара в Гренфел тауър в Лондон, при който починаха 71 души, съобщи Ройтерс.

Проектът е основан през лятото от дами, които търсят някъде да сготвят прясна храна за фамилиите и приятелите си след пожара, опустошил 24-етажния жилищен блок в западен Лондон.

Новата книга, озаглавена „ Заедно: Готварска книга на общността ни “, включва 30 предписания от ползватели на социална кухня в центъра на мюсюлманското културно завещание „ Ал Манаар “. Тя ще бъде употребена, с цел да даде опция планът да откри приложение 7 дни в седмицата.

„ Веднага се почувствах обвързвана с тази социална кухня – съобщи Меган Маркъл, която за пръв път я посетила през януари и от този момент е направила и други частни визити там. – Това е уместно място, където дами да беседват, да скърбят, да плачат и да готвят дружно. “

Пожарът в Гренфел тауър е най-смъртоносният в сходна постройка във Англия от Втората международна война и се появиха рецензии, че управляващите се бавят да обезпечат нови жилища за доста от оживелите.

източник: tialoto.bg
Снимка: Reuters
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР