Херцогинята на Съсекс днес присъства за първи път на още

...
Херцогинята на Съсекс днес присъства за първи път на още
Коментари Харесай

Първо място по чар: Меган Маркъл с дебют на състезанията Кралски Аскот

Херцогинята на Съсекс през днешния ден участва за първи път на още едно значимо събитие - кралските надбягвания в Аскът.

Градът в Югоизточна Англия на територията на графство Бъркшир е фамозен с пистата си за конни надбягвания. Eжегодно през месец юни там се организира надпреварата Ройъл Аскот, считано за кулминационна точка на конкуренциите в този спорт.

То продължава четири дни и се приема също за обществено събитие, на което участват представители на висшето общество.

Кралският Аскът съответствува с навършването на 1 месец от сватбата на Меган Маркъл и принц Хари, което способства към празничното въодушевление тази година.

Традиционно Елизабет II и фамилията ѝ се появиха в каляски, като херцогът и херцогинята на Съсекс показа такава с рубрика и графинята на Есекс.

За дебютната си поява на Кралския Ескът Меган бе избрала бяла рокля на Jivenchy. След сватбата си и първото събитие, където сама придружи кралицата в Честър предходната седмица, това е третият път, в който в последно време Меган залага на марката.

Дългата бяла рокля с яка и копчета херцогинята бе комбинирала с черен колан и обувки, както и шапка на Филип Трийси в същите цветове.

 Принц Хари Меган Маркъл Ройъл Аскът Кралски Аскът Getty

Първото наличие на Меган по време на Кралския Аскот идва доста скоро след присъединението ѝ към кралското семейство, за разлика от Кейт Мидълтън, чиято първа поява настава пет години след нейната женитба с принц Уилям.

 Принц Хари Меган Маркъл Ройъл Аскът Кралски Аскът Getty

От канадското издание на “Hello!” изясняват, че повода е съсредоточаването на Кейт върху дейностите на своя брачен партньор и деца, до момента в който Меган има опция да продължи с към този момент декларираната отдаденост към делата на кралското семейство.

 Принц Хари Меган Маркъл Ройъл Аскът Кралски Аскът Getty
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР