Херцогинята на Кеймбридж Кейт Мидълтън направи последната си публична изява

...
Херцогинята на Кеймбридж Кейт Мидълтън направи последната си публична изява
Коментари Харесай

Последният работен ден на Кейт Мидълтън. Вижте как изглежда

Херцогинята на Кеймбридж Кейт Мидълтън направи последната си обществена изява преди раждането, което ще бъде през април, написа сп. Elle.

Мидълтън бе съпроводена от принц Уилям в Бирмингам на проведена среща, на която се срещнаха с някои от спортистите, които ще се приготвят за идващите Параолимпийски игри.

В ГАЛЕРИЯТА ВИЖТЕ СНИМКИ НА КЕЙТ ОТ ПОСЛЕДНИЯ Й РАБОТЕН ДЕН ПРЕДИ РАЖДАНЕТО

Двамата демонстрираха необичаен миг на непосредственост, когато принц Уилям седна в една от количките, а Кейт го докосна по рамото.

Според стилното списание, този жест от страна на Кейт е забавен, тъй като кралската двойка не демонстрира пред обществеността своята непосредственост. Същото обаче не може да се каже за принц Хари годеницата му Меган Маркъл, които демонстрират своята обич съвсем постоянно, когато са дружно на мероприятие.

Кейт бе облечена по-свободно, написа друго авторитетно фешън издание - сп. "Харпърс базар " (Harpers Bazaar).

Ето какво е правила Кейт Мидълтън преди да стане кралска персона

Дрехите на Кейт Мидълтън по време на бременност (СНИМКИ)

За последния си работен ден преди раждането, херцогинята бе заложила на черен прилепващ панталон, известен още като skinny jeans. Той бе смесен от черна блузка на ситни бели цветчета и красиво ярко палто, наподобяващо по-дълго сако.

Във видеото горе вижте едни от най-скъпите тоалети на Кейт Мидълтън

36-годишната майка бе с лек грим и спусната коса, а аксесоарите са също сведени до най-малко.

Най-стилната кралска персона не е Кейт Мидълтън

И двете издание напомнят, че последното раждане на Кейт Мидълтън бе на 2 май 2015 година, когато за първи път проплака принцеса Шарлот. Тогава херцогинята не поемаше никакви публични задължения до 17 септември.
 Кейт Мидълтън Кейт Мидълтън
Сп. Elle предвижда, че този "сценарий " евентуално ще се повтори и след третото раждане, и Кейт ще се завърне към обществената си активност при започване на есента.

Въпреки това информацията няма по какъв начин да бъде доказана, още повече, че през месец май е предстоящата с боязън от милиони британци женитба на принц Хари и американката Меган Маркъл. Дали Кейт ще участва на формалната гала или не, занапред следва да разберем.

Сватбата на годината - детайлности към кралското събитие

Следете ни на всички места и когато и да е с мобилното приложение на Vesti.bg. Можете да го изтеглите от Гугъл Play и AppStore.

За още настоящи вести от Vesti.bg последвайте страницата ни в Instagram.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР