Херцогът и херцогинята на Съсекс продължават 16-дневната си тихоокеанска визита.

...
Херцогът и херцогинята на Съсекс продължават 16-дневната си тихоокеанска визита.
Коментари Харесай

Меган с моден гаф! Вижте какво виси от роклята й

Херцогът и херцогинята на Съсекс не престават 16-дневната си тихоокеанска аудиенция. Те дойдоха в Тонга с 90-минутен полет от Фиджи.

Меган направи несъзнателен фешън гаф. Тя се появи в яркочервена рокля, която ѝ стоеше отлично и наблягаше бременното ѝ коремче, само че една дребна детайлност прикова погледите на фоторепортерите. Оказа се, че от роклята на марката Self Portrait е останал да виси етикети. Той ясно се виждаше поради вятъра, който разклащаше леката материя.

Херцогинята бе съчетала тоалета с флорални орнаменти за £345 (AU$628/US$444), която сътрудничеше с цвета на флага на Тонга, с черен клъч Christian Dior и обувки на висок ток Manolo Blahnik. Въпреки неволния гаф, бременната Меган изглеждаше отлично в ярката рокля, до момента в който преминаваше със брачна половинка си, хванати за ръка, по аления килим.

Това обаче не е първата неточност на херцогинята по време на 16-дневната аудиенция. Критиците ѝ означиха, че тоалетът ѝ разкриваше прекалено много краката на Меган. Тя бе с лека раирана рокля по време на разходка, до момента в който знатното семейство към момента бе в Австралия. Вятърът първо откри съвсем целия ляв крайник на херцогинята, а по-късно тя бе клекнала, с цел да беседва с деца и тогава още веднъж се откри сериозна панорама към бедрото на брачната половинка на принц Хари.

Вчера бременната Меган се сблъска с друго предизвикателство. Тя бе на посещаване на пазара Suva във Фиджи, където тълпата бе толкоз неуправляема, че защитата се тормози за сигурността на херцогинята. По проект тя е трябваше да прекара 20 минути на пазара, само че остана единствено 10 мин. Тя въобще не изглеждаше обезпокоена и помаха за сбогом на тълпата. Меган бе облечена в чудноват артистичен тоалет с кормила и пискюли на Figue. Снимката вижте ТУК.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР