Херцогът и херцогинята на Кеймбридж разказаха за вълненията след новината

...
Херцогът и херцогинята на Кеймбридж разказаха за вълненията след новината
Коментари Харесай

Какво казват за новото кралско бебе леля Кейт и чичо Уилям

Херцогът и херцогинята на Кеймбридж описаха за вълненията след новината за раждането на своя племенник, а Джордж Клуни също имаше какво да каже по тематиката.

Вчера Кейт Мидълтън и принц Уилям посетиха клипера „ Къти Сарк “ в Лондон и споделиха, че също не знаят по какъв начин ще се споделя новороденото и чакат с неспокойствие да узнаят името му.

 Кейт и Уилям Getty

„ Следващите няколко седмици са малко плашещи първият път, тъй че им желаем всичко най-хубаво “ , показа Кейт Мидълтън и добави: „ Моментът е доста специфичен, след рождените дни на Луи и Шарлът и в е ужасно време от годината да посрещнеш бебе в този момент, пролетта е във въздуха “.

Вижте още фотоси от събитието тук >>>

За събитието херцогинята на Кеймбридж беше заложила на спортно-елегантен жанр с блуза на райе, панталони в тъмносиньо и велурени обувки в същия цвят, а акцентът беше в яркочервената ѝ чантичка.

 Кейт и Уилям Getty

Принц Уилям се пошегува: „ С наслаждение и наслада посрещам брат си в обществото на лишените от сън, където се намират родителите. “
 Кралицата на розите, от която кожата ти се нуждае (вземи я с 10% отстъпка в този момент!) Edna предлага Кралицата на розите, от която кожата ти се нуждае (вземи я с 10% отстъпка в този момент!)
На въпроса бащата на три деца ще помогне с опита си на своя брат херцогът на Кеймбридж отговори: „ Имам доста препоръки, само че му поисквам всичко най-хубаво и се надявам, че през идващите няколко дни ще може да поспре и да се наслаждения на това да имаш новородено в фамилията и насладите, които идват с това. “

Актьорът Джордж Клуни , който беше измежду гостите на сватбата на Меган Маркъл и принц Хари предходната година, отпразнува своя 58-ми рожден ден в същия ден, когато се роди и първото дете на двойката.

Снощи Клуни участва на премиерата на новия си минисериал – „ Параграф 22 “, и показа по какъв начин му се е отразило събитието в кралското семейство. „ Беше малко дразнещо, тъй като това хлапе в действителност открадна вниманието от мен! Това беше моят ден! Вече го споделях с Орсън Уелс и Зигмунд Фройд “ , пошегува се артистът.

 Джордж Клуни Getty

Встрани от това, Джордж Клуни се скри насладата си: „ Много съм благополучен. Те са прелестна двойка, тъй че е доста вълнуващо. “

Той разиска слуховете за опцията да бъде кръстник на новороденото бебе в предаването на Джими Кимъл. „ Това би било неприятна концепция “, показа артистът. „ Не бива да съм кръстникът. Аз към този момент съм татко на близнаци и едвам се оправям с това. Не би трябвало да съм безстопанствен кръстник! “
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР