Херцогът и херцогинята на Кеймбридж посетиха църковна служба по случай

...
Херцогът и херцогинята на Кеймбридж посетиха църковна служба по случай
Коментари Харесай

Не ангел, а просто херцогиня: Кейт Мидълтън с изненадваща поява в Уестминстърското абатство

Херцогът и херцогинята на Кеймбридж посетиха църковна работа по случай Деня на Анзак – годишнина от дебаркирането на австралийските и новозеландските армейски елементи при Галиполи на 25 април 1915 година

Миналата година представител на кралското семейство на събитието беше принцеса Ан. През 2020 година то беше анулирано поради оповестеното изключително състояние. През 2019 година Кейт Мидълтън беше съпроводена от принц Хари:



Херцогинята на Кеймбридж сияе в божествено бяло палто, което за изненада на мнозина не е нова облага – с него тя се появи и на кръщенето на принцеса Шарлот през 2015 година.

Визията е приключена с брошка с обичайния за мотива червен мак – знак на респект към починалите във войната, която откриваме и върху костюма на принц Уилям.

Разгледайте фотоси от събитието тук:
 Кейт Мидълтън и принц Уилям на църковна работа по случай Деня на Анзак  Кейт Мидълтън и принц Уилям на църковна работа по случай Деня на Анзак  Кейт Мидълтън и принц Уилям на църковна работа по случай Деня на Анзак  Кейт Мидълтън и принц Уилям на църковна работа по случай Деня на Анзак
Събието е ден след рождения ден на техния наследник – 4-годишния принц Луи. Кралското семейство означи мотива с няколко нови портрета на Луи, снимани от майка му.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР