Херцогът и херцогинята на Кеймбридж бяха обвинени в нарушаване на

...
Херцогът и херцогинята на Кеймбридж бяха обвинени в нарушаване на
Коментари Харесай

Народът срещу принц Уилям и Кейт заради правилата за изолация СНИМКА

Херцогът и херцогинята на Кеймбридж бяха упрекнати в нарушение на разпоредбите за изолираност на Обединеното кралство по време на коледен излет в Сандрингам в неделя вечерта, предават международните информационни организации.

Принц Уилям и Кейт Мидълтън и трите им деца бяха снимани да се разхождат до рубрика и графинята на Уесекс и двете им деца, до момента в който се разхождат край светлинни атракциони на коледен базар.

Подобно събитие попада в „ Ниво 2 “ в сходство със специфичната английска система за локдаун, която планува, че единствено шест души от няколко фамилии могат да поддържат връзка отвън дома - кралската компания обаче е надхвърлила този брой с трима.

Yet again Prince William and Kate and other Royals break the Covid-19 restriction rules.
Must be a case of ‘the rules only apply to the general public’
— Robert (@Jollybobster) Снимките, оповестени от Daily Mail, демонстрират, че двете фамилии - девет души - се разхождат едно до друго. Изданието отбелязва, че членовете на фамилията не са носили маски, а са се опитвали да поддържат обществена отдалеченост.

Изданието не е получило формален коментар от представители на херцога и херцогинята на Кеймбридж. Източник от Сандрингам, представен също в Daily Mail, споделя, че „ и двете фамилии са получили обособени поредни позволения за посещаване на коледния пазар тъкмо преди той да се отвори за необятната аудитория. Двете фамилии са пристигнали сами и са си тръгнали по същия метод ".

Кралската разходка обаче се е състояла ден откакто английският министър председател Борис Джонсън разгласи нови, по-строги ограничавания поради новата разновидност на ковид.

Принц Уилям към този момент беше подложен на критика за нарушение на разпоредбите за изолираност един път, както и братовчед му принцеса Беатрис.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР