Хершел Оулио Санчес Уот или просто Санчес Уот е продукт

...
Хершел Оулио Санчес Уот или просто Санчес Уот е продукт
Коментари Харесай

Странният случай на Санчес Уот

Хершел Оулио Санчес Уот или просто Санчес Уот е артикул на детско-юношеската школа на Арсенал, само че не съумява да покаже нужните качества, с цел да пробие в първия тим на “топчиите”. 27-годишният атакуващ футболист има 3 мача 1 гол за четири сезона в представителния отбор, а след поредност от наеми напуща родния си клуб и се впуска в случки в чужбина и по долните дивизии на британския футбол.

Най-новата спирка в кариерата му е в шестото равнище на локалната футболна система - Нешънъл Лийг Саут. Уот играе за Хемел Хемпстед Таун, където още веднъж е предан чартърен, само че от още по-нискоразряден клуб - полупрофесионалния Билърикей Таун, който е част от Истмиън лийг (регионална лига на Лондон).

Санчес влезе в новинарските излъчвания не с футболно осъществяване, а с комплициране, което докара до червен картон за него, който в следствие бе анулиран. Някогашната вяра на Арсенал е бил запитан от съдията Дийн Хюлм по какъв начин се споделя, откакто е получил жълт картон.

Red card: Sanchez Watt is sent off, presumably for dissent.
— Hemel Hempstead Town (@hemelfc) March 6, 2018
“Уот”, дал отговор футболистът, а откакто съдията решил, че Уот му се подиграва и го пита “Какво?” (б.р. - What?), непосредствено го изгонил. Всъщност играчът на няколко пъти повторил личното си име - “Уот, Уот, Уот”.

Former Arsenal player Sanchez Watt was shown a red card for dissent after the ref asked for his name...

He repeatedly replied correctly " Watt. Watt. Watt. " which the ref interpreted as " What? What? What? ".

The Red Card was then rescinded after the situation was explained... pic.twitter.com/XGXvNlJu5O
— Football Transfer (@Footy_Transferr) March 7, 2018
Реферът въпреки всичко анулира аления картон след консултация с капитана на тима Джордан Паркс, който му обяснил, че е станало недоразумение. Хюлм поглежда обратно към случката с усмивка и регистрира, че “всички намират случилото се за смешно”.

SANCHEZ pic.twitter.com/z1qCWKWX8l
— Hemel Hempstead Town (@hemelfc) March 7, 2018
Странният случай с аления картон на Санчес Уот сигурно е едно от по-запомнящите се осъществявания в кариерата му. Редом с това, че един път е сменил самият Никлас Бендтнер в мач на Арсенал, както и с единствения му гол за лондонския отбор - в дебютния му мач за първия тим против Уест Бромич Албиън през далечната 2009 година.

До момента Уот е играл в общо осем тима, в това число в Лийдс Юнайтед, Керала Бластърс, където осъществя 2 гола, както и Шефилд Уензди.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР