- Херберт Дийс, изпълнителен директор на Volkswagen Group, става новият член

...
- Херберт Дийс, изпълнителен директор на
Volkswagen Group, става новият член
Коментари Харесай

Новият SEAT LEON печели AUTOBEST 2021

- Херберт Дийс, изпълнителен шеф на Volkswagen Group, става новият член на MANBEST Зала на славата
- TECHNOBEST 2020 се присъжда на Renault E-Tech
- Наградата ECOBEST 2020 отива за Honda e

Новият SEAT LEON е определен за „ AUTOBEST 2021 “, европейското самопризнание за Best Buy Car of Europe през 2021 година С общо 12 685 точки, новият LEON спечели първото място единствено с 532 точки преднина по отношение на новото потомство Skoda Octavia. В проценти, от общия брой разпределени точки във Финал 7, разликата между първият и вторият в класирането е само 0.69%!

Новото Peugeot 2008 се класира на трето място с общо 11 636 точки, единствено 517 точки по-малко от второто място. Подробни резултати ще бъдат показани в раздела за крайно класиране на страницата www.autobest.org.

„ Тази година беше изключителна в много отношения. На финала посрещнахме 7 автомобила, доста рядка обстановка в историята ни от две десетилетия. Това беше доказателство за способността на индустрията да предлага изключителни нови модели, с явен фокус върху процеса на електрификация. Видяхме яка конкуренция сред Seat LEON и Skoda Octavia, два нови модела, идващи от марки, принадлежащи към групата на VW.Това са страхотни коли, заслужаващи да спечелят.

Тъй като обаче можем да имаме единствено един победител, журито на AUTOBEST гласоподава и ние го имаме победител - SEAT LEON. Поздравяваме всички хора, участващи в този план, от инженери и дизайнери до хората, произвеждащи LEON. " - съобщи Иля Селиктар, президент на журито.

„ В толкоз комплицирана и разнообразна година AUTOBEST потвърди своята резистентност, спазвайки всички обещания, дадени през годината. Следвахме нашата традиция и днес разгласяваме новия „ AUTOBEST Best Buy of Europe in 2021 ”! Също по този начин даваме всички наши награди, както постоянно. Успяхме в „ невъзможната задача “ да направим финалния тест в Tеесдорф, Австрия. Отправяме своята признателност към хората от промишлеността, които положиха огромни старания да продължат да предлагат страхотни нови коли и технологии. Отдаваме и дължимото почитание на купувачите на коли, като помагаме на средностатистическия европеец да разбере по-добре кои са най-добрите автомобилни технологии, компании, ръководители, дизайнери, свързани с колата технологии, EV и в последна сметка Best Buy /най-добрата за купуване/ кола на нашия континент. Сега е време да честваме. 20-ият победител, SEAT LEON и страхотните хора зад този сполучлив автомобил заслужават нашите поздравления! “ разгласи Дан Варди, основател и ръководител на организацията AUTOBEST.

Тазгодишният нов член в Залата на славата на MANBEST е господин Херберт Дис, главен изпълнителен шеф на VW Group. Г-н Дис беше назначен за основен изпълнителен директор на Volkswagen Group по време на най-голямата рецесия в историята на компанията и сега води трансформацията във Volkswagen. Автомобилният колос работи за превръщането си в международен водач в областа на електрическите превозни средства. Мащабът на постигнатото от него е голям и многото електрически автомобили, включително новите, които ще бъдат пуснати от Volkswagen Group през следващите години, ще дадат опция на милиони автомобилисти да преминат от мотори с вътрешно горене към чисто електрически превозни средства. С времето постиженията му могат да се разглеждат като определящи ерата - ерата на ежедневните електрически превозни средства за всички. В тези сложни времена г-н Дис поддържа Volkswagen Group по постоянен път за печелене на пари и продажба на повече коли. Той също по този начин прави дълбоко преструктуриране на групата за да се превърне в доста по-пъргава организация, с самодейно отношение, способно да реагира по-бързо на разрушителната ера на днешния ден.

Членовете на журито на AUTOBEST гласуваха Renault E-TECH да е победител в премията TECHNOBEST 2020. Тази гениална хибридна иновация е истинска технология зот състезателните писти. Преместването на границите във Формула 1 омогнаха на Renault да изведе на пазара дейно и налично решение, което в действителност предлага доста в ежедневното шофиране. Renault сподели своя опит в преходната технология към бъдеще с понижени излъчвания, като показа три хибридни модела в сегментите на малки автомобили / компактни коли през 2020 година, още три модела, идват през 2021 година в хибридни или plug-in-hybrid версии. Така Renault предлага гама от налични технологии с ниски излъчвания за междинните клиенти на повечето пазари и демонстрира пътя към плавен преход в индивидуалната мобилност.

Honda e е притежател на премията ECOBEST 2020. „ Умната “ Honda e е гениално чисто електрическо транспортно средство, перфектно усъвършенствано за екологично използване в центъра на града. Отличаващо се с дизайн, който не може да се сбърка с този на никой различен съперник, Honda e е харизматичен, първокласен и със страхотно развлечение за шофиране автомобил, доказващ какъв брой вълнуващо ще бъде бъдещето на ECOBEST автомобилизма. Представяйки Honda e, японският колос не само показва готовността си за градски BEV, само че и верния си нюх за технически нововъведения. Замяната на огледалата на вратите с камери е друга изненада в сегмента на малките автомобили.

Вече бяха оповестени премиите COMPANYBEST, SAFETYBEST, DESIGNBEST, SMARTBEST и SPORTBEST. Също по този начин бе съобщено гласуването на журито на AUTOBEST за CITROEN AMI 100% electric като победител в изключителната премия A Star is Born.

20-ият празник на премиите AUTOBEST Гала ще се организира на дата и място, които ще бъдат обявени през идващите месеци. В AUTOBEST безопасността на всички наши посетители и членове на журито е от първостепенно значение, по тази причина ще следим отблизо развитието на пандемичната обстановка в Европа. Следвайки традицията, международното жури на AUTOBEST връчва наградите си в друга страна всяка година. Предишната Гала AUTOBEST се организира в Майнц, Германия.

Европейското жури на AUTOBEST благодари на читателите от цяла Европа за насърчаването на плана и на различните PR отдели в автомобилната промишленост, за предоставяне на цялата им поддръжка при организирането на срещи и шофиране на тестовете на новите артикули.

Относно AUTOBEST
Организацията AUTOBEST е основана през 2001 г. с революционната идея за „ най-хубав за пазаруване автомобил “, предлаган на европейския пазар. Общо 31 европейски страни са показани в журито, което обгръща по-голямата част от европейското население. За да стане автомобилът победител в AUTOBEST, той трябва да съставлява най-хубавото предложение за множеството европейски клиенти. Цената, мрежата от услуги, разпространяването на резервни елементи и гъвкавостта са най-важните критерии в процеса на гласуване. Дизайнът и новите технологии стават значими критерии за гласоподаване. AUTOBEST използва транспарантна система за гласоподаване, със комплицирана матрица от 13 критерия за определяне на спечелилия.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР