35 души бяха арестувани след мача ЦСКА - Левски (3:1).

...
35 души бяха арестувани след мача ЦСКА - Левски (3:1).
Коментари Харесай

35 арестувани след ЦСКА - Левски

35 души бяха задържани след мача ЦСКА - Левски (3:1). Те са арестувани за носене на неразрешени предмети, маски, пиротехника, както и за владеене на опиати. По-сериозни произшествия към мача не са регистрирани.
" При щателна ревизия на трибуните преди настаняване на публиката бяха открити две самоделни пиратки с дистанционно управление, които изпратеният на място сапьорски екип обезвреди. Министерство на вътрешните работи изрича признателност към почитателите, които съблюдаваха ангажиментите и поетите задължения да не употребяват пиротехнически произведения по време на футболната среща ", оповестиха от Столична дирекция на вътрешните работи.
Последното " постоянно дерби " за сезона приключи с безапелационен триумф на ЦСКА. Головете вкараха Улаус Скаршем (25), Джонатан Линдсет (36) и Марселино Кареасо (44). Почетно за символичните посетители се разписа резервата Асими Фадига (61). Левски игра по-добре единствено до 25-ата мин., като удари и греда.
ЦСКА събра 66 т. и е втори в класирането, Левски остава пети с 54. С точка повече е Локо Пд, който нощес гостува на третия Черно море. " Сините " съвсем останаха без шансове за Европа, тъй като са надалеч от тройката. До края на сезона има четири кръга.
" На въпроси като " Срам ли ме е от нещо? " не давам отговор. Ще обсъдим с управлението какво е бъдещето ми. Трябва да чакате за победа против ЦСКА. Трябва да се стегне тимът, да се стегнат футболистите. Задавайте си въпросите малко по-смислено, не ме атакувайте ", разгласи треньорът на " сините " Николай Костов.
Още след първото полувреме при 0:3 почитателите започнаха да скандират " Оставка " по негов адрес. През втората част бе вдигнат и афиш " Срам ни е да ви гледаме ". В шампионата " сините " инкасираха девета загуба, имат още 6 равенства и 16 победи.
" Най-доброто беше резултатът. Не беше най-хубавият мач за нас, изключително второто полувреме. Левски стоеше доста по-добре. Говорихме на полувремето. Казах, че мачът все едно стартира от 0:0, само че не влязохме добре. Беше по този начин през по-голямата част. Отборът би трябвало да се показва по-добре в отбрана. Другото е владеенето на топката. Трябва да имаме по-добър надзор и да играем по-освободено ", сподели наставникът на ЦСКА Стамен Белчев.
Изпълнителният шеф на " алените " Филип Филипов заяви, че ще вземат решение за хасковския познавач след края на сезона. Белчев пое ЦСКА преди няколко седмици, като размени провалилия се Нестор Ел Маестро.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР