Хекимян съобщи, че ще работи напълно свободно и е напълно

...
Хекимян съобщи, че ще работи напълно свободно и е напълно
Коментари Харесай

Антон Хекимян твърди, че кандидатурата му за кмет не е сценарий за филм

Хекимян заяви, че ще работи изцяло свободно и е изцяло уверен в това, което прави, тъй като от 20 години живее с проблемите на София.

" Аз нямам от какво да се тормозя. Целият ми път е обществен. Всякакви внушения за нещо, което се е случило зад завесите, желая да ги спра ", съобщи той.

Антон Хекимян показа, че знае множеството мнения и обиди към него откакто е станало ясно, че ще бъде претендент за кмет на София. " Смущаваме, че публицисти атакуват публицисти. Вбесяваме това ", добави той и изясни, че нито на него някой му е приказвал в слушалката, нито в Нова телевизия някой го е правил.

Хекимян описа още, че срещите му с Бойко Борисов са професионални и толкоз. По думите му, такива има намерение да бъдат и отсега нататък.

 

Важно е човек да вземе осведоменото решение и аз го взех. То не е прочувствено. Но сигурно е нещо, което съм желал, счита той.

 

Хекимян акцентира, че да бъдеш в политиката не би трябвало да е самоцел, само че в случай че искаш да разполагаш с механизми, с които да променяш нещата, би трябвало да влезеш в политиката.

 

На въпрос дали е запаса, Антон Хекимян изясни, че не счита, че по този начин и не счита, че е използван по никакъв метод.

" Не мога да съм главата на Бойко Борисов ", само че всички знаят, че близостта ми с жителите, свободното ми отношение, е нещо, което желаят на всички места, и в София в това число ", сподели той.

 

Кандидатът за кмет на София Антон Хекимян разгласи в първото си телевизионно изявление след издигането му, че в случай че не завоюва изборите, ще бъде 4 години общински консултант. Пред Българска национална телевизия той посочи, че " не е спуснат от горната страна в последния миг " и ще работи за столицата под всякаква форма. Той разкритикува претендента на " Продължаваме промяната - Демократична България " Васил Терзиев, че не е част от общинската листа на обединението.

 

По думите му влизането в политиката е нещо, което е вярвал, че ще се случи все в миналото в професионалната му кариера, тъй като от работата си схванал, че институциите могат да трансформират живота на хората към по-добро. Именно поради това прикани внушенията, че е влияел по някакъв метод на публицистите в Би Ти Ви, да спрат.

 

Той разяснява и репликата на водача на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова, че е бил " къртицата на ГЕРБ " в малкия екран: " Това е обидна дума освен за сътрудниците от Би Ти Ви, само че и за цялата журналистическа колегия. Всеки един сътрудник от Би Ти Ви може да удостовери, че съм работил професионално. Нямам никакво терзание в моралния си компас ", добави Хекимян и дефинира като лъжа изказванията, че публицистите в малкия екран са изпълнявали партийни поръчки.

 

 
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР