Хебър спря един от лидерите в елита – Черно море,

...
Хебър спря един от лидерите в елита – Черно море,
Коментари Харесай

Хебър измъкна 1:1 от Черно море с гол в края

Хебър спря един от водачите в елита – Черно море, като измъкна 1:1 с гол в добавеното време. Варненци поведоха в 67-ата минута, само че не съумяха да удържат до края.

Иначе Черно море имаше много състояние за гол още през първото първото полувреме, само че Иса, Сула и Фернандес ги пропуснаха. След почивката Фернандес получи нов късмет, само че отново го пропиля. Все отново разумното се случи в 67-ата минута – Черно море поведе. Фернандес изведе Иса, който преодоля вратаря Матвей Игонен и откри резултата. Малко по-късно Фернандес удари и греда. После Игонен извади удар на Александър Василев. В добавеното време Хебър изравни посредством Стефан Цонков. Той се разписа с глава след осъществяване на корнер.

Черно море излезе отпред в класирането с 36 точки – една повече пред ЦСКА-София и. Червените обаче са с мач по-малко – аудиенция на Крумовград на следващия ден. Лудогорец е четвърти с три точки изостване, само че и два мача по-малко.

„ Много е разочароващо. Такива мачове мъчно се преглъщат – сякаш би трябвало да разгромиш съперника, а най-после губиш две точки. Съжалявам най-вече за напъните на футболистите. Това ни е остаряла уязвимост – да не можем да затваряме мачовете “, сподели треньорът Илиан Илиев.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР