Хазартът на NBC се изплати по много начини – и

...
Хазартът на NBC се изплати по много начини – и
Коментари Харесай

Peacock поставя рекорд за поточно предаване с Dolphins-Chiefs NFL плейофна игра с участието на Taylor Swift

Хазартът на NBC се изплати по доста способи – и очаквайте повече плейофни игри единствено за поточно предаване в бъдеще.

Въпреки някои запаси от страна на почитателите, успеха на Chiefs с уайлд кард 26-7 в събота над Dolphins, която се предаваше извънредно по Peacock на NBC — с изключение на локалните пазари — сложи върха за най-предаваното събитие онлайн в историята на Съединените щати, както и „ довеждане на интернет до най-голямото му потребление в Съединени американски щати за един ден и най-голямото интернет събитие до момента “, съгласно прессъобщение от Comcast, родител на NBC.

Тези цифри се основават на бързи национални данни онлайн и данни от същия ден от Nielsen, като формалните цифри ще бъдат оповестени в петък.

„ От NBC Sports и Peacock до екипа на Comcast, цялата ни компания работи безпроблемно, с цел да възнамерява тази игра и се извърши безупречно, с цел да даде стрийминг преживяване с NFL в мащаб, който в никакъв случай не е бил постиган до момента “, Брайън, ръководител и основен изпълнителен шеф на Com...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР