Хайдук (Сплит) за шести пореден път не успя да победи

...
Хайдук (Сплит) за шести пореден път не успя да победи
Коментари Харесай

Хайдук пропусна дузпа в 100-ата минута и загуби

Хайдук (Сплит) за шести следващ път не съумя да победи като посетител. Кристиан Димитров беше титуляр за " белите ", които изгубиха трагично с 1:2. Хайдук позволи поврат след почивката, а за похлупак в 10-ата минута на даденото от рефера продължение бразилецът Жайро пропусна дузпа.

Гостите преобладаваха до почивката и поведоха в 44-ата минута от дузпа, осъществена от Мийо Цакташ. Нарушението в наказателното поле извърши някогашният бранител на Муса Мухамед. Отборът от Сплит имаше и други положения, пропуснати от гръка Димитриос Диамантакос.
Резервата Дарио Неяшмич позволи груба неточност в 61-ата минута, която докара до дузпа в интерес на Горица. Кристиян Ловрич изравни от бялата точка, а в 79-ата Джилоан Хамад вкара и втори гол за домакините. Малко преди този момент Давид Чолина от Хайдук получи червен картон.

Отборът на Кристиан Димитров въпреки всичко можеше да се избави, когато реферът даде трета дузпа в мача. Това се случи в 100-ата минута след намесата на ВАР, само че ударът на пострадалия Жайро беше избавен от Кахлина. В класирането Хайдук е 4-и с 10 точки, а Горица събра 16 и е изненадващият водач досега.

Лига 1 7 кръг, събота 3 октомври  ХНК Горица 2:1краен резулат  Хайдук Сплит
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР