Хайди Клум е звездата, която наистина приема присърце Хелоуин. И

...
Хайди Клум е звездата, която наистина приема присърце Хелоуин. И
Коментари Харесай

От секси до откачени - костюмите за Хелоуин на Хайди Клум през последните години

Хайди Клум е звездата, която в действителност приема драговолно Хелоуин. И освен съумява да ни изненада всяка година с истински и екстравагантни тоалети, за които някой доста се е потрудил, само че и няколко десетилетия провежда най-щурите празненства по случай празника.
 Хайди Клум и фотосите, които показа от тийнейджърските си години
Как е изглеждала Хайди Клум в тийнейджърските си години

Подготовка за кариера на модел

" Просто желаех да мисля ексцентрично и да направя нещо друго и си помислих, че всички знаем по какъв начин наподобява един дъждовен червей ", бяха точните думи на Клум за костюма ѝ от 2022 година " И желая да усмихна хората.... Мислех, че ще е занимателно. "  

И в действителност беше. Моделът съобщи, че дъждовният червей се подрежда преди всичко в листата ѝ с най-хубавите костюми, дружно със запаметяващата се визия от 2013 година, когато се облече като остарялата версия на себе си.

Всъщност над 20 години към този момент Хайди Клум избира най-оригиналните костюми за Хелоуин, които съумяват да ни изненадат и оставят без думи постоянно.  Понеже Вси светии наближава и сме уверени, че моделът отново ще надмине себе си, взехме решение преди този момент да си напомним как беше решила да се маскира кралицата на Хелоуин през последните 10 години. Е, с две години спиране, поради пандемията.

2022 година
 Снимка 639114

Хайди Клум се преобрази на червей с следващ вманиачен костюм, чието " създаване " лишава повече от 10 часа. Тя беше придружена от брачна половинка си Том Каулиц, който пък е рибар с окървавено око.

2021 година

Вместо годишното си празненство (което тя анулира за втора година заради пандемията от COVID-19), моделът влезе в ролята на зомби в къс филм на ужасите, който дебютира в Instagram на 29 октомври.

2019 година
 Снимка 639115

Клум се облече като извънземно зомби, а брачният партньор ѝ Каулиц беше оцапан с кръв астронавт, който сподели пред People, че " е бил в космоса и търси нова планета, на която хората да живеят, само че намира създанието Клум, което носи вкъщи. "

Моделът се подготви за празника пред аудитория онлайн, докато стоеше на витрината на книжарница Amazon Prime в Ню Йорк.

2018 г. 
 Снимка 639112

За Хелоуин 2018 година Клум подразни, че нейният костюм ще бъде " доста, доста сладостен ". И беше безусловно права - с Каулиц се преобразиха в Шрек и Фиона.

2017 година
 Снимка 639113

Хайди Клум пристига на годишното си празненство за Хелоуин в Ню Йорк, облечена в нейната версия на върколака от музикалния видеоклип на Майкъл Джексън " Thriller ", чиято премиера беше през 1983 година Тя даже имаше антураж от зомбита. Клум разкри, че е започнала да се приготвя за празненството шест часа преди то даже да стартира.

" Майкъл Джексън постоянно е бил такава икона, а видеоклипът " Thriller " е толкоз емблематичен и аз си споделих: " Трябва да повторя това ", сподели моделът за избора си на костюм.

2016 година
 Снимка 639111

През 2016 година на модела не ѝ лиши доста време да се подготви, като се има поради, че отиде на празненството в ролята на себе си. Тя обаче документира трансформацията на антуража си от пет клонинга на Клум, в това число косите, ноктите, миглите и ботушите на двойничките си. Отново доста автентично.

2015 г. 
 Снимка 639108

10 часа бяха нужни на Клум, с цел да преобразят лицето ѝ от нейното в това на Джесика Рабит. Тя не пропусна да документира целия развой в Instagram. Липсваше единствено Заекът Роджър.

2014 г. 
 Снимка 639117

" Нямам проблем с буболечки, паяци или змии и сходни неща. Харесвам ги ", сподели тя през 2014 година, когато се преобрази в необикновено красива пеперуда. Клум отново даде на почитателите взор зад кулисите, като разкри изработката на костюма във видео в Instagram.

2013 г. 
 Снимка 639116

Това разширени вени ли са? С бастунче на разположение, нормално толкоз блестящата Клум участва на празничното си празненство през 2013 година в гръмък костюм на баба, която тя назова " дребната остаряла аз " в Twitter.

2012 година
 Снимка 639109

Поради последствията от урагана Санди, Клум провежда празненството си за Хелоуин през 2012 година с идея, като събра пари за американския Червен кръст.

" Отне ми може би три часа, с цел да си сложа лицето и към 10 минути, с цел да се облека ", сподели Клум пред People за костюма на Клеопатра. " Човекът, който е проектирал лицето, направи дребни части и ги сложи, а сред тях трябваше да запълни празнините, тъй че лиши доста време. "
 Хайди Клум и Хелоуин - какво знаем костюма ѝ до момента
Как Хайди Клум ще надмине себе си

Моделът е в трескава подготовка за Хелоуин

2011 година
 Снимка 639110

Още във връзка със Сийл по това време, Хайди Клум и половинката ѝ изненадаха почитателите си с костюми на маймуни. Хайди постоянно е неотразима, в това няма никакво подозрение и към този момент тръпнем в очакване да забележим какво ни е подготвила тази година.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР