Хавиер Ибанес осигури петия финал за България на турнира по

...
Хавиер Ибанес осигури петия финал за България на турнира по
Коментари Харесай

Хавиер Ибаниес осигури пети финал за България

Хавиер Ибанес обезпечи петия край за България на шампионата по бокс за купа " Странджа ". Кубинецът с български паспорт ще се бие за купата при 57-килограмовите в зала " София ", откакто надигра с 5:0 съдийски гласа Луис Оливейра (Бразилия). Реферите регистрираха извънредно дейното държание на Ибанес, който с доста премерени дейности и точни удари съумя да откаже съперника си и получи 30:27, 30:27, 29:28, 30:27, 29:28.
Утре националът на България ще мери сили с казахстанеца Бибарс Джехен. Финалите на " Странджа " са от 15:00 часа. В тях ще вземат участие още Стойка Кръстева (51 кг), Станимира Петрова (57 кг), Даниел Асенов (52 кг) и Радослав Панталеев (91 кг).
Страхотен малшанс споходи Петър Белберов. Националът ни при най-тежките (+91 кг) получи травма и не съумя да довърши мача си с Цотне Рогава (Укр). Двубоят сред двамата стартира, само че след единствено 16 секунди българинът получи разбиране на бицепса на дясната ръка. Това докара и до отдръпването му, което значи и бронзово отличие от шампионата.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР