Хасковски майки се вдигат на протест с искане да се

...
Хасковски майки се вдигат на протест с искане да се
Коментари Харесай

Майки на протест, искат камери в забавачките

Хасковски майки се подвигат на митинг с искане да се слагат камери в детските градини. Инициативата потегли във фейсбук групата

 „ Хасково протест  против  издевателството над децата ” и е планувана за 24 т.м. от 16. 30 час а, в началото за пл. „ Свобода ”, само че по- късно се пренасочена  пред общината.

„ Да се обединим и да кажем не на насилието. Управляващите да вземат ограничения и да подобрят цялата просветителна система. Да се назначават единствено фрагменти, годни да правят учителската специалност.Да се следи за обикновено отношение към нашите деца. Да се назначат психолози,логопеди и хора,които да оказват помощ на децата в тяхното развиване ”, приканват майките и татковците в групата.

„ Протестът не е ориентиран за да обиди учителите в детските градини. Всички знаем,че има доста положителни учители,които дават всичко от себе си за нашите деца. Но не може да нямаме изясненост какво се случва с нашите деца.Не е обикновено да ставаме детективи единствено с цел да разберем за какво детето ни е уплашено. Не може преподавател да бие, наскърбява, унижава деца и да се размине единствено с уволняване, написа Десислава Иванова.

Междувременно в детските градини в града започнаха анкети за камерите.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР