„Хасково рок“ е събитие от национално значение, все повече са

...
„Хасково рок“ е събитие от национално значение, все повече са
Коментари Харесай

„Хасково рок“ и фенове сбъдват мечти на таланти

„ Хасково рок “ е събитие от национално значение, от ден на ден са групите, които желаят да вземат участие. Фестивалът има обществена идея, която увлича доста хора, разяснява Боян Гегов, вокал на хасковската рок тайфа „ Хангар 42 “, която дружно с общината и локалната комисия за битка с противообществени прояви, е уредник на музикалното събитие. То се организира на 5. пъти, а на хасковска сцена феновете видяха и международни реализатори.

За трета година почитателите могат да купят тениски на феста, а със събраните средства се купуват скъпи принадлежности за надарени деца от общината. До в този момент феновете на рока сбъднаха фантазията на 9 надарени деца, добави Гегов. Наскоро с група се свързал човек, който изискал да подари инструмент, описа още той.



Тази година фестивалът е на 23 и 24 юли. Първата вечер на сцената на площадка „ Спартак “ излизат младата, само че перспективна група „ Каторга “, след тях са " Джереми ", тайфа, подгрявала Queen. Стенли ще показа новия си албум „ Чужди тела “, добави Антон Делчев от Хангар 42.

Тома ще пее втората вечер. След него са „ Севи “, група известна и в чужбина, следват любимците на Хасково “ Хангар 42 “, а след тях е Милена.

Входът е свободен, концертите стартират в 19 часа, заповядайте на рок събитието, с което Хасково споделя „ Не да дрогата “ и което има благотворителен темперамент, сподели зам.-кметът на Хасково Мария Вълчева.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР