ХАСКОВО Два хасковски тандема ще вземат участие на международни турнири

...
ХАСКОВО Два хасковски тандема ще вземат участие на международни турнири
Коментари Харесай

Хасковски тандеми се пускат на турнири в Европа

ХАСКОВО

Два хасковски тандема ще вземат присъединяване на интернационалните шампионати в Европа при започване на този месец. Иван Панев и Пейо Бойчинов стартират на шампионата в Тренчин (Словакия), който стартира през вчерашния ден и ще приключи до 3 март. Европейските вицешампионки Стефани Стоева и Габриела Стоеви са декларирали присъединяване на шампионата от Световните суперсерии в Германия с награден фонд 150 хиляди $, който ще се организира от 6 до 11 март.

Както към този момент писахме, Стефани и Габриела завоюваха сребърни медали на двойки дами на шампионата от международните Суперсерии по бадминтон в Базел (Швейцария) с награден фонд 150 хиляди $. Българките, които бяха водачки в схемата, изгубиха от финала от японките Аяко Сакурамото и Юкико Такахата с 21:19, 15:21, 18:21. Двубоят беше извънредно оспорван и продължи 81 минути.

В Тренчин ще забележим още изявите на Мария Мицова, която е номер 1 в схемата при дамите и в първия си мач ще играе против квалификантка. Българката ще взе участие и в конкуренцията на смесени двойки дружно с Димитър Янакиев. Те са трети сложени и в първия кръг срещат Матей Хубачек и Берта Аусбергерова (Чехия). Димитър Янакиев започва против лидера в схемата Абхишек Йелегар (Индия). /Марица
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР