Хасково. Благотворителен баскетболен турнир в подкрепа на Дани и Криси

...
Хасково. Благотворителен баскетболен турнир в подкрепа на Дани и Криси
Коментари Харесай

Хасково: Благотворителен баскетболен турнир ще се проведе в града в помощ на Дани и Криси и подпомагане изграждането на сензорна стая за деца

Хасково. Благотворителен баскетболен шампионат в поддръжка на Дани и Криси и подкрепяне построяването на сензорна стая за децата на Хасково ще се организира през днешния ден от 18.00 часа в зала „ Дружба “, оповестиха от пресцентъра на Община Хасково . Инициатива е на арбитър Пламен Георгиев, който е подсилен от кмета на Хасково Добри Беливанов и от доста другари на децата на Хасково: Окръжен съд – Хасково, Районен съд - Хасково, Окръжна прокуратура – Хасково, Районна прокуратура Хасково, ОД на Министерство на вътрешните работи – Хасково, Община Хасково, Адвокатска гилдия – Хасково. Атмосферата ще се подгрява от Мажоретен състав при Младежки център - Хасково, Спортен клуб „ Виолена ” и Детска фолклорна групировка „ Пъстрица ”. Съдия на шампионата ще е Виктор Колянов. Водещ събитието ще бъда MC Jotto, а ко-водещ прокурор Антон Иванов.
Дани е на 11 години и е с прогресивна мускулна дистрофия вид Дюшен, нуждае се от средства за лекуване в клиника в Турция.
Милена Димитрова Бялкова - Иванова
ЦКБ АД Клон Хасково
IBAN: BG59 CECB 9790 40D4 7095 00
BIC: CECBBGSF

Кристиян Милчев е на 4 години и е прогресивна мускулна дистрофия вид Дюшен. За лекуването му в Турция са нужни 32 000 $.
BIC UNCRBGSF
IBAN BG65UNCR70001522974851
Титуляр: Кристиян Милч
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР